COOL GREECE TRAVELLERS

Σπέτσες: Απόδραση στο πιο κοσμοπολίτικο νησί του Αργοσαρωνικού


9 Μαΐου 2022

Σπέτσες: Απόδραση στο πιο κοσμοπολίτικο νησί του Αργοσαρωνικού
shutterstock
Άμαξες, καπετανόσπιτα, παραλίες με πεύκα και γαλαζοπράσινα νερά, κοσμοπολίτικος αέρας και ενδιαφέροντα events μπλέκονται μοναδικά στο μικρό νησί του Αργοσαρωνικού με τη μεγάλη ιστορία. Ακολουθούν όλα όσα θα σας πείσουν να επισκεφθείτε τις Σπέτσες

Συνδυάζοντας ιστορία, ναυτική παράδοση, φινέτσα, αριστοκρατική αύρα και ρομαντική ατμόσφαιρα, οι Σπέτσες αποτελούν πάντα ιδανική επιλογή για τις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου και για ολιγοήμερες αποδράσεις από την Αθήνα. Το «νησί των αρωμάτων», όπως το ονόμασαν οι Ενετοί, βρίσκεται μόλις δύο ώρες μακριά από τον Πειραιά (με το δελφίνι) και 10 λεπτά από το λιμανάκι της Κόστας στην Αργολίδα.

Η αρχοντική πόλη των Σπετσών προσφέρεται για βόλτες με παραδοσιακές άμαξες και απολαυστικούς περιπάτους δίπλα σε επιβλητικά αρχοντόσπιτα νεοκλασικής αρχιτεκτονικής, ενώ η περιήγηση στο νησί - με ποδήλατο ή κάποιο θαλάσσιο μέσο (τα αυτοκίνητα δεν επιτρέπονται) - θα σας αποκαλύψει παραλίες όπου τα πεύκα κατεβαίνουν μέχρι τα γαλαζοπράσινα νερά. Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr.