ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι 2 τυχερές που κερδίζουν το παιδικό βιβλίο της Αυγής Βάγια «Ο Κουραμπιές Γιεσγιές»


21 Νοεμβρίου 2017

fe045ae260472161d26103c55fa918a3.png

Η συγγραφέας δίνει σάρκα και οστά σε έναν κουραμπιέ – το αγαπημένο γλυκό των Χριστουγέννων- ο οποίος μαθαίνει στα παιδιά να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και αυτοεκτίμηση. Λέει σε όλα ναι με αποτέλεσμα να του έχουν κολλήσει το παρατσούκλι Γιεσγιές και θέλει να τον στολίζουν σαν καρναβάλι προκειμένου να προσελκύσει το ενδιαφέρον των άλλων για να τον αγοράσουν. Όμως κανείς δεν τον αγοράζει γιατί δεν έχει καταλάβει ότι για να αρέσει στους άλλους πρέπει η ομορφιά να πηγάζει από μέσα του.

«Ο Κουραμπιές Γιεσγιές» είναι μια πρωτότυπη ιστορία που κάθε γονιός οφείλει να κάνει δώρο στο παιδί του. Γι αυτό και το το Jenny.gr σε συνεργασία με την Αυγή Βάγια δίνει τη δυνατότητα σε 2 τυχερές να κερδίσουν αυτό το παιδικό παραμύθι, που θα ενθουσιάσει τους μικρούς μας φίλους και θα τους μάθει πολλά.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και μπείτε στην κλήρωση. 

 

ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  1. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΙΝΟΠΟΥΛΟΥ
  2. Ελίνα Σαλαβράκου

 

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 28/11/2017

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 22/11/2017 και ώρα 13:00 έως την 28/11/2017 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr από την 29/11/2017 και ώρα 13:00. Οι νικήτριες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους και καλούνται να στείλουν επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου τους εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαιώσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέας νικήτριας.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.