ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

5 τυχερές κερδίζουν από ένα άρωμα Modern Muse Le Rouge της Estée Lauder στο επόμενο τεύχος του HOPE magazine


4 Δεκεμβρίου 2017

gabbana-bss15-114.jpg

Η Estée Lauder αποκαλύπτει το Modern Muse Le Rouge Gloss – το τολμηρό άρωμα εμπνευσμένο από το sexy κόκκινο και το γυαλιστερό βινύλιο που διεγείρει προκλητικά όλες τις αισθήσεις. Το κατακόκκινο Modern Muse Le Rouge Gloss αποκαλύπτει μια πλευρά από φορτισμένο αισθησιασμό και λάμψη έτσι ώστε να αιχμαλωτίσει ένα νέο και τολμηρό πρόσωπο της γυναίκας Modern Muse. Το άρωμα του Le Rouge Gloss ενσαρκώνει την τολμηρή, έντονα σαγηνευτική θηλυκότητα. Μία θηλυκότητα που χαρακτηρίζει τη σύγχρονη γυναίκα που θέλει να έχει δυναμική προσωπικότητα, θέλει να είναι sexy, τολμηρή.

Ένα φρουτώδες, αισθησιακό ξυλώδες άρωμα, το Modern Muse Le Rouge Gloss διατηρεί το glamour τους Modern Muse Le Rouge, αλλά ενισχυμένο με πιο βαθύ, πιο εθιστικό πάθος. Η καινοτόμος ‘’dual impression’’ δομή του αρώματος επιτρέπει στην γυναίκα να νιώσει την εμπειρία του αρώματος μέσα από δύο αντίθετες νότες. Οι νότες από ζουμερά κόκκινα φρούτα είναι πιο ενισχυμένες για ένα ‘gloss’’ αποτέλεσμα, ενώ η καρδιά του αρώματος βαθαίνει με μια εντύπωση από άρωμα πολυτελούς δέρματος για μια επιπλέον άποψη και σκοτεινή αντίθεση.

Το "Hope Magazine The Email Edition" σε συνεργασία με την Estée Lauder δίνει τη δυνατότητα σε πέντε τυχερές να αποκτήσουν ένα άρωμα Modern Muse Le Rouge.

Για να κάνετε δικό σας ένα άρωμα Modern Muse Le Rouge, της Estée Lauder, δεν έχετε παρά να γραφτείτε στο νέο HOPE members only magazine με ένα click εδώ, για να διαβάζετε πρώτες στο inbox σας τις νέες τάσεις σε μόδα και μακιγιάζ, ιστορίες, πρόσωπα, deco, σχέσεις, προτάσεις αλλά και να παίρνετε μέρος στους υπέροχους διαγωνισμούς που θα χαρίζουν πολλά και όμορφα δώρα.

Πατήστε εδώ για να γραφτείτε στο νέο HOPE magazine the email edition έως τις 06/12 και να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα