ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

2 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα σετ γυναικείου και ανδρικού αρώματος του οίκου Zadig&Voltaire στο επόμενο τεύχος του HOPE magazine


26 Μαρτίου 2018

mari-lezhava-418317-unsplash24477.jpg

Και οι υπερβολές δεν ταιριάζουν σε κανέναν, μερικές σταγόνες ή αρωματίζοντας τα κατάλληλα σημεία που προκαλείται εφίδρωση ή στα μαλλιά- ένα ακόμη σημείο που το άρωμα διατηρείται αναλλοίωτο- αρκούν για να αφήσουμε το στίγμα μας, για να δώσουμε τη δική μας αίσθηση στο χώρο που βρισκόμαστε.

Το "Hope Magazine The Email Edition" σε συνεργασία με τον οίκο Zadig&Voltaire δίνει δίνει τη δυνατότητα σε δύο τυχερούς να κερδίσουν από ένα σετ αρωμάτων "This is Her", "This is Him".

To "This is Him" είναι ένα ξυλώδες, ανατολίτικο άρωμα για άνδρες που ως βασικές νότες έχει το γκρέιπφρουτ και το μαύρο πιπέρι.
Δημιουργοί του οι
Nathalie Lorson και Aurélien Guichard.

Το "This is Her" έχει για βάση του τη βανίλια, ενώ διατηρεί και αυτό ανατολίτικο χαρακτήρα.
Δημιουργοί του οι Sidonie Lancesseur και Michel Almairac

Για να κάνετε δικό σας το σετ αρωμάτων, δεν έχετε παρά να γραφτείτε στο νέο HOPE members only magazine με ένα click εδώ, για να διαβάζετε πρώτες στο inbox σας τις νέες τάσεις σε μόδα και μακιγιάζ, ιστορίες, πρόσωπα, deco, σχέσεις, προτάσεις αλλά και να παίρνετε μέρος στους υπέροχους διαγωνισμούς που θα χαρίζουν πολλά και όμορφα δώρα.

Πατήστε εδώ για να γραφτείτε στο νέο HOPE magazine the email edition έως τις 2/4 στις 23.59 και να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα