Διαγωνισμός: Οι 2 τυχεροί που κερδίζουν από ένα Σαββατοκύριακο στο Life Gallery athens

Πέμπτη 13 Δεκέμβριος 2018
drz-life_gallery7930.jpg

Οι δύο νικητές που κερδίζουν από ένα Σαββατοκύριακο στο Life Gallery athens, σε δίκλινο δωμάτιο είναι οι:

Σοφια Γιαννοπουλου 

maria chouridi

Συγχαρητήρια!

 

 

Ο διαγωνισμός

Στη σύγχρονη εποχή που ζούμε, αναγκαζόμαστε να ζούμε την ίδια μέρα, ξανά και ξανά. Αν λοιπόν πιάνετε τον εαυτός σας να γκρινιάζει ότι δεν συμβαίνει τίποτα διαφορετικό, μπορείτε να λάβετε μέρος σε αυτό το διαγωνισμό και να κερδίσετε ένα Σαββατοκύριακο στο Life Gallery athens

 

 

Σε ένα κομψό περιβάλλον στα βόρεια προάστια της Αθήνας το 5 αστέρων design hotel Life Gallery athens, μέλος της bluegr Hotels & Resorts, αποτελεί ένα σύγχρονο καταφύγιο ηρεμίας και χαλάρωσης. Η ξεχωριστή τοποθεσία του στην Εκάλη μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο, η μοντέρνα αρχιτεκτονική με γεωμετρικές επιφάνειες από γυαλί και ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός συνθέτουν μια ξεχωριστή εμπειρία.

 

 

Τα δωμάτια του Life Gallery athens (deluxe, art studios και junior suite) χαρακτηρίζονται από κομψή αισθητική και σύγχρονες παροχές, ενώ οι ιδιαίτερες αναφορές στην Τέχνη δημιουργούν ένα καλαίσθητο περιβάλλον που κερδίζει τις εντυπώσεις. Την ίδια στιγμή η λιτή σχεδίαση, η αριστοκρατική αίσθηση και ο αστικός παλμός σε συνδυασμό με την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση μετατρέπουν το Life Gallery athens σε ιδανική επιλογή για να περάσετε ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο.

 

 

Αναπόσπαστο κομμάτι του Life Gallery athens αποτελεί και το βραβευμένο εστιατόριο, Kool Life Restaurant. Ο ζεστός και φιλόξενος χώρος του με τις αρτιστίκ “πινελιές” κλέβει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή, την ώρα που οι προτάσεις του σεφ Θάνου Μωραΐτη, αφιερωμένες στην ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, ξεχωρίζουν για τις καθαρές γεύσεις και τη νοστιμιά τους.

 

Και για να ζήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία αναζωογόνησης δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το Ananea Wellness by Orloff Experts. Σε “ανοιχτό διάλογο” με την πλούσια φύση που αγκαλιάζει το ξενοδοχείο, ο χώρος του spa ανακηρύσσεται σε έναν ναό ομορφιάς και ευεξίας όπου σώμα και πνεύμα αναζωογονούνται μέσα από custom made υπηρεσίες και κορυφαία προϊόντα περιποίησης.

 

Αν θέλετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να ζήσετε όλα τα παραπάνω δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Η διαμονή σας περιλαμβάνει πρωινό γεύμα και θα γίνει με βάση τη διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου. Kαλή επιτυχία!

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας Bluegr Hotels & Resorts οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 13/12/2018 και ώρα 12.00 έως τις 18/12/2018 και ώρα 23.59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr από τις 19/12/2018 και ώρα 13.00. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από την εταιρεία Koolworks ΑΕ και καλούνται να στείλουν επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου τους εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαιώσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέων νικητών.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες δίδουν ρητώς την συγκατάθεσή τους προς τη διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ όπως επεξεργαστεί ή/και διαβιβάσει τα προσωπικά στοιχεία τους στην συνδιοργανώτρια Bluegr Hotels & Resorts για προώθηση ενημερωτικού υλικού.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

TRENDING ARTICLES