ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διαγωνισμός: Οι 3 τυχεροί που κερδίζουν ένα φορητό ηχείο Sony SRS-XB01


27 Δεκεμβρίου 2018

thumbnail_1.jpg

Κάθε χρόνο στις γιορτές αναζητάμε τα πιο ωραία δώρα για τους αγαπημένους μας. Δώρα που θα τους αρέσουν και θα τους φέρουν το πιο πλατύ χαμόγελο. Αυτή θα είναι και η δική μας ανταμοιβή.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε. Οι τρεις τυχεροί είναι οι εξής:

Αλεξάνδρα Πλατή

Νina Tsiachti

Μαρία Χουρίδη

Καλή χρονιά!

Εάν λοιπόν θέλετε να χαρίσετε αυτό το χαμόγελο στον εαυτό σας ή σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν το SRS-XB01 φορητό ηχείο από την Sony.

Με το SRS-XB01, απολαμβάνετε ανά πάσα στιγμή τα αγαπημένα σας κομμάτια και λίστες αναπαραγωγής από το smartphone σας οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Το μικρό αυτό ηχείο, με ανθεκτικό στο νερό σχεδιασμό (IPX5 βαθμός προστασίας από πίδακες νερού), είναι το τέλειο δώρο για όλους όσους θέλουν οι αγαπημένες εορταστικές μελωδίες να τους ακολουθούν παντού.

Με EXTRA BASS ήχο, το ηχείο είναι ένα ευχάριστο και προσιτό δώρο για τους λάτρεις της μουσικής και είναι διαθέσιμο σε μια σειρά από έντονα χρώματα, όπως το κόκκινο, το κίτρινο, το πράσινο, το μπλε, καθώς και το λευκό και το μαύρο.

Ζωντανέψτε τη μουσική σας με πλούσια μπάσα και καθαρό, ισχυρό ήχο. Διαθέτει κομψή, στρογγυλεμένη σχεδίαση, με κρυφό παθητικό πομπό για ενίσχυση των χαμηλών συχνοτήτων μπάσων.

Δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα για να κερδίσετε αυτό το υπέροχο δώρο σε κόκκινο, κίτρινο ή λευκό χρώμα. Kαλή επιτυχία!

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας Sony οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 19/12/2018 και ώρα 10.00 έως τις 24/12/2018 και ώρα 23.59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr από τις 27/12/2018 και ώρα 13.00. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από την εταιρεία Koolworks ΑΕ και καλούνται να στείλουν επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου τους εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαιώσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέων νικητών.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες δίδουν ρητώς την συγκατάθεσή τους προς τη διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ όπως επεξεργαστεί ή/και διαβιβάσει τα προσωπικά στοιχεία τους στην συνδιοργανώτρια Sony για προώθηση ενημερωτικού υλικού.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.