ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

1 μεγάλη νικήτρια που κερδίζει το Jennifer Lopez Inglot makeup set


24 Ιανουαρίου 2019

inglot4.jpg

O διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε, σας ευχαριστούμε πολύ για την μεγάλη συμμετοχή σας!

Η τυχερή νικήτρια είναι:

Αναστασία Γκουγιάννου

Ποια γυναίκα δε θα ήθελε να κλέψει λίγη από τη λάμψη της λατίνας pop star, Jennifer Lopez; Πλέον έχουμε την ευκαιρία καθώς η Inglot σε συνεργασία με τη Jennifer Lopez δημιούργησε μια exclusive συλλογή make up προσφέροντάς μας τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε το απόλυτο glamour beauty look. Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από τα πιο εμβληματικά looks της pop star, συμπεριλαμβανομένου του θρυλικού “JLO Glow” και εκφράζει το όραμα που μοιράζεται η ίδια με την Inglot για δυναμική θηλυκότητα.

Για να δημιουργήσετε το glamour beauty look μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κασετίνα που περιέχει τα κυρίαρχα προϊόντα για ένα λαμπερό make up look που θα κερδίσει τις εντυπώσεις – η ιριδίζουσα φόρμουλα του Highlight Illuminator προσφέρει την απόλυτη λάμψη στο πρόσωπό σας, η φωτεινή σκιά ματιών Pure Pigment θα απογειώσει το βλέμμα σας σε συνδυασμό με τη Viva Las Lashes Mascara J555 που θα κάνει τις βλεφαρίδες σας πιο πυκνές, στη στιγμή. Ολοκληρώνετε το make up look σας με τη πιο σαγηνευτική απόχρωση κόκκινου, το Besame Lipstick J207 που θα σας προσφέρει πλούσια όμορφα χείλη.

Tώρα μπορείτε να το κάνετε δικό σας το απόλυτο beauty kit ομορφιάς με τα hero προϊόντα της σειράς "JLOxINGLOT" με τον πιο εύκολο τρόπο. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και μπείτε στο διαγωνισμό για να κερδίσετε το Jennifer Lopez Inglot makeup set.

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 31/01/2019

Όροι Συμμετοχής

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας Χυτήρογλου BWC Α.Ε οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από 24/01/2019 και ώρα 15:00 έως τις 31/01/2019 και ώρα 23.59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr στη 1/02/2019 και ώρα 13:00. Ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά από την εταιρεία Koolworks ΑΕ και καλείται να στείλει επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου του εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαίωσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέου νικητή.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες δίδουν ρητώς την συγκατάθεσή τους προς τη διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ όπως επεξεργαστεί ή/και διαβιβάσει τα προσωπικά στοιχεία τους στην συνδιοργανώτρια Χυτήρογλου BWC Α.Ε για προώθηση ενημερωτικού υλικού.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.