8 τυχερές κέρδισαν ένα Hair Emergency Kit από την Wella

The Jennettes
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019

O διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε, σας ευχαριστούμε πολύ για την μεγάλη συμμετοχή σας!

Οι τυχερές νικήτριες είναι:
 
Μαρίνα Καραλαριώτου
Δάφνη Φωτεινάκου 
Χριστίνα Πρεδάρη
Ελένη Τσιώλη
Αναστασία Μακρή
Όλγα Πλουσίου
Παναγιώτα Κυβέλου
Χρυσάνθη Βαρθαλίτη

Οι διακοπές πλησιάζουν και όλες πριν φύγουμε  έχουμε ως "must-do" να βάψουμε τα μαλλιά μας για να είμαστε έτοιμες για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις.Τι κάνουμε όμως όταν στη μέση των διακοπών  εμφανίζεται η ρίζα; Πλέον αυτό δεν είναι πρόβλημα αφού η Wella και η σειρά Koleston φροντίζουν και δίνουν τη λύση! Μπορείτε εύκολα μόλις σε 10 λεπτά σε όποιο νησί είστε να ανανεώσετε τη ρίζα σας και να ξεγνοιάσετε για 2-3 εβδομάδες ακόμα.

Το Root Touch Up 10 ταιριάζει με τις περισσότερες αποχρώσεις, ακόμα και με εκείνες του κομμωτηρίου, ενώ είναι εύκολο στη χρήση με το βουρτσάκι ακριβείας για τις ρίζες και τη σωστή ποσότητα του προϊόντος. Ακόμη, είναι διαθέσιμο σε 12 αποχρώσεις, από μαύρο μέχρι ανοιχτό ξανθό σαντρέ, καθώς και έντονο κόκκινο.

H Wella έχοντας σαν προτεραιότητα της έχει τα όμορφα, υγιή και περιποιημένα μαλλιά εμπλούτισε τη Koleston με το Color Concealer, μία μαλακτική κρέμα για βαμμένα μαλλιά για μεγαλύτερη διάρκεια στο χρώμα και ακόμα περισσότερη λάμψη & ενυδάτωση! Η φόρμουλά της είναι αρκετά ήπια ώστε να ενδείκνυται για καθημερινή χρήση από τη ρίζα έως τις άκρες. Περιέχει θρεπτικά συστατικά, τα οποία σε συνδυασμό με τα αιθέρια έλαια, όπως μακαντέμια, καρύδα και argan oil, κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν όμορφα, υγιή και ενυδατωμένα.

Η Koleston με το Color Concealer φέρνει την επαγγελματική περιποίηση για βαμμένα μαλλιά στο σπίτι σας!

 Βάλτε λοιπόν το Summer Hair Emergency Kit στη βαλίτσα σας μαζί με τα υπόλοιπα απαραίτητα αξεσουάρ του καλοκαιριού και θα είστε Summer Hair Ready - καθ’όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού! Το #jennygr σε συνεργασία με την Wella σας κάνουν δώρο 8 Hair Emergency kits που θα κάνει το καλοκαίρι σας ακόμη πιο χαλαρό.

Tώρα μπορείτε να κάνετε δικό σας το απόλυτο καλοκαιρινό δώρο που θα με τον πιο εύκολο τρόπο. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και μπείτε στον διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα Summer Hair Emergency kit - στην απόχρωση των μαλλιών της κάθε συμμετέχουσας - από την Wella.

Όροι Συμμετοχής

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, του γραφείου Δημοσίων Σχέσεων Crazy Diamond οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από 29/07/2019 και ώρα 13:00 έως την 01/08/2019 και ώρα 00:00. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr στις 02/08/2019 και ώρα 13:00. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από την εταιρεία Koolworks ΑΕ και καλείται να στείλει επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου του εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαίωσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέου νικητή.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες δίδουν ρητώς την συγκατάθεσή τους προς τη διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ όπως επεξεργαστεί ή/και διαβιβάσει τα προσωπικά στοιχεία τους στην συνδιοργανώτρια Crazy Diamond για προώθηση ενημερωτικού υλικού.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν το δώρο τους μετά τις 20/08.

Ακολουθήστε την Wella  στο Instagram για να μαθαίνετε περισσότερα νέα.

Photo credits: Μίνα Ρήγα


Address
ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ