ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Exclusive Valentine's Διαγωνισμός: Κάντε subscribe και κερδίστε ένα μοναδικό ζευγάρι γόβες δια χειρός Stathis Samantas


8 Φεβρουαρίου 2021

Exclusive Valentine's Διαγωνισμός: Κάντε subscribe και κερδίστε ένα μοναδικό ζευγάρι γόβες δια χειρός Stathis Samantas

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

Νικήτρια η subscriber - ATHANASIA STREMPA

Κάνε εγγραφή στο Jenny.gr Exclusive Benefits & πάρε αυτόματα μέρος στον #membersonly διαγωνισμό που μόλις ξεκίνησε σε συνεργασία με τον Stathis Samantas.

1 τυχερή subscriber θα κερδίσει ένα μοναδικό ζευγάρι γόβες για άψογο στιλ αρχικής αξίας 285€!

Ο Στάθης Σαμαντάς αγαπάει τις γυναίκες. Εμπνευσμένο από τις μπούκλες των γυναικείων μαλλιών αυτό το σχέδιο από φίνο Ιταλικό μπλε-μωβ καστόρι με κόκκινη λεπτομέρεια αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά του σχεδιαστή. Σχεδιασμένο για να επιμηκύνει το γυναικείο πόδι, η μπούκλα είναι ο ''νέος φιόγκος''.

Όλοι οι νέοι συνδρομητές μπαίνουν αυτόματα στον διαγωνισμό. Όσοι είναι ήδη χρήστες του Jenny.gr Exclusive Benefits μπαίνουν και εκείνοι στον Διαγωνισμό στο πλαίσιο των προνομίων που τους προσφέρουμε!

Αν θέλετε να είστε η τυχερή κάντε subscribe μόνο με 6€ / έτος ΕΔΩ.

jenny.gr

Επιπλέον ένα από τα βασικά προνόμια που απολαμβάνουν οι χρήστες είναι εκπτώσεις όλο το χρόνο σε μεγάλα brands. Μπορείτε να δείτε την λίστα των εκπτώσεων ΕΔΩ.

Συγκεκριμένα όλα τα designs του Stathis Samantas είναι διαθέσιμα με 20% έκπτωση* αποκλειστικά για τους subscribers, χρησιμοποιώντας στις αγορές σας στο eshop τον μοναδικό κωδικό που θα βρείτε στο προφίλ σας μετά την εγγραφή σας.

jenny.gr

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως τις 22 Φεβρουαρίου 2021.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits.

Όροι Συμμετοχής

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας STATHIS SAMANTAS οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό πρέπει να γίνουν συνδρομητές στο EXCLUSIVE BENEFITS του Jenny.gr με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από τις 08/1/21 και ώρα 11:00 έως τις 22/2/21 και ώρα 11:00. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr στις 22/2/21 και ώρα 15:00. Οι νικητές θα ενημερωθούν με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ και καλείται να στείλει επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου του εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαίωσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέου νικητή.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες δίδουν ρητώς την συγκατάθεσή τους προς τη διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ όπως επεξεργαστεί ή/και διαβιβάσει τα προσωπικά στοιχεία τους στην συνδιοργανώτρια Stathis Samantas για προώθηση ενημερωτικού υλικού.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

Η εταιρεία που θα αποστείλει τα δώρα διατηρεί το δικαίωμα επεξεργασίας των στοιχείων των νικητών και επικοινωνίας μαζί τους για την παράδοση των δώρων εντός 2 εβδομάδων εντός Ελλάδας. Η εξαργύρωση του δώρου είναι δυνατή εντός 3 μηνών από τη λήξη του διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία!