ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H Sarah Jessica Parker μας μαθαίνει να φοράμε το σουτιέν μας σε 4 κινήσεις χορεύοντας


13 Σεπτεμβρίου 2019

H Sarah Jessica Parker μας μαθαίνει να φοράμε το σουτιέν μας σε 4 κινήσεις χορεύοντας

Η Sara Jessica Parker, το alter ego της Carrie Bradshaw -της πιο διασημης ηρωίδας της σειράς των 90s Sex & The City- επέστρεψε με μία ακόμα εμπνευσμένη καμπάνια της Intimissimi. Ως ένα είδωλο του στιλ, η SJP είναι μία από τις πιο επιδραστικές γυναίκες της μόδας, που θαυμάζουμε για τις στιλάτες και συχνά εκκεντρικές εμφανίσεις και looks της.

 Αυτή τη φορά, η Αμερικανίδα ηθοποιός μεταμορφώνεται σε χορογράφο για το Intimissimi Bra Twist και μάς δείχνει πως να φορέσουμε το αγαπημένο μας σουτιέν με απλές -πλην χορευτικές- κινήσεις.
Κάτι σαν ένα αληθινό tutorial με την λαμπερή σταρ πρωταγωνίστρια και πάλι.

jenny.gr

Την σκηνοθεσία του Bra Twist υπογράφει η Leonn Ward, γνωστή για τις συνεργασίες της με πολλά fashion brands. Στο ολοκάινουργιο βίντεο της καμπάνιας για το σούπερ άνετο και elegant σουτιέν Vera, η Parker εμφανίζεται με μεταξωτό pajama suit σε μπεζ απόχρωση και δίνει το σήμα για την κάθε κίνηση και φιγούρα. Χορεύει στο ρυθμό και χαρίζει στο φακό το πιο λαμπερό της χαμόγελο.

jenny.gr

Δείτε περισσότερα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της καμπάνιας Intimissimi Bra Twist

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.