Η συγκινητική αγάπη των ηλικιωμένων ζευγαριών μέσα από 15 υπέροχες φωτογραφίες

The Jennettes
Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019
dsc_9309-edit-5d319860484f8_880.jpg

Η Sujata Setia ξεκίνησε την καριέρα της ως φωτογράφος παιδιών και οικογενειών. Μετά από κάποια χρόνια δουλειάς, πρόσεξε ότι οι άνθρωποι πήγαιναν σε εκείνη για να βγάλουν φωτογραφίες με τους συζύγους ή τα παιδιά τους, αλλά ποτέ με τους γονείς ή τους παπούδες τους.

Αποφάσσε λοιπόν να ζητήσει η ίδια από παππούδες (ή ακόμα και προ-παππούδες) να φωτογραφηθούν με τα εγγόνια τους. Σε μια από αυτές τις φωτογραφήσεις, ενώ έβγαζε τον ένα παππού με το εγγόνι, πρόσεξε τη γιαγιά να κάθεται σιωπηλά στη γωνία, και για χάρη των αναμνήσεών τους μαζί, τους ζήτησε να τους φωτογραφήσει μαζί. Από τότε δεν έχει σταματήσει. 

Σε κάθε χώρα που επισκέπτεται φωτογραφίζει υπερήλικα ζευγάρια, και ακούει τις ιστορίες από τις ζωές τους μαζί. "Η αγνή και ειλικρινής αγάπη της οποίας γίνομαι μάρτυρας σε κάθε φωτογράφηση είναι παραπάνω από εντυπωσιακή", λέει η ίδια.

Ένας από τους υπερήλικες της είπε κάποτε: "Όταν ήμασταν νέοι, είχαμε τόσο πολλά γύρω μας να μας διασπούν. Η αγάπη μας έδειχνε πάντα βιαστική κι ανολοκλήρωτη. Αλλά τώρα που έχουμε μόνο ο ένας τον άλλο, αυτή η αγάπη, αυτή η συντροφικότητα είναι το μόνο που μετράει".