GALLERY

8 + 1 celebrities που αποφάσισαν να δωρίσουν μεγάλα ποσά για να βοηθήσουν στην καταστροφή της Αυστραλίας από τις φωτιές


The Jennettes

9 Ιανουαρίου 2020

8 + 1 celebrities που αποφάσισαν να δωρίσουν μεγάλα ποσά για να βοηθήσουν στην καταστροφή της Αυστραλίας από τις φωτιές

Στην Αυστραλία μαίνονται εδώ και πολύ καιρό μεγάλες πυρκαγιές που διασκορπίζονται σε ολόκληρη τη χώρα. Δυστυχώς, μέχρι σήμερα φτάνουν τα 21 εκατομμύρια στρέμματα μαζί με 2.500 κτίρια (συμπεριλαμβανομένων πάνω από 1.900 σπίτια).

Οι πυρκαγιές κόστισαν τις ζωές 25 ατόμων, ενώ μέχρι στιγμής πολλά εκατομμύρια ζώα ή έχουν θανατωθεί ή υποφέρουν από την πείνα. Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν ευαισθητοποιηθεί απέναντι στην τρομερή κατάσταση που βιώνει η Αυστραλία, προσφέροντας τα πάντα, από τις σκέψεις και τις προσευχές μέχρι την υποστήριξη και τις δωρεές.

Μεταξύ άλλων, πολλές διασημότητες ενθάρρυναν μέσω των social media πολλούς να βοηθήσουν. Και ενώ, διασημότητες όπως η Kim Kardashian και η Paris Hilton προέτρεψαν τα εκατομμύρια των οπαδών τους να δωρίσουν, πολλοί ήταν οι celebrities που αποφάσισαν να δώσουν αλλιώς το παράδειγμα, δωρίζοντας μεγάλα ποσά.

Δείτε στην παρακάτω gallery μερικούς από τους celebrities που αποφάσισαν να φερθούν γενναιόδωρα απέναντι στην καταστροφική κατάσταση που επικρατεί στην Αυστραλία.

Πηγή φωτογραφίων: BoredPanda