GALLERY

Από τη Julia Roberts στον Robert De Niro: Celebrities "τσαλακώνονται" 30 χρόνια πριν στον φωτογραφικό φακό του Andy Gotts


The Jennettes

9 Ιουλίου 2020

Από τη Julia Roberts στον Robert De Niro: Celebrities "τσαλακώνονται" 30 χρόνια πριν στον φωτογραφικό φακό του Andy Gotts

Η φωτογραφική καριέρα του Andy Gotts ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια όταν, ως φοιτητής, έπεισε τον Stephen Fry να τον φωτογραφίσει. O εκκεντρικός ηθοποιός, συντάκτης, κωμικός, συγγραφέας, τηλεπαρουσιαστής και σκηνοθέτης είχε αφιερώσει μόλις ενάμιση λεπτό στον μαθητευόμενο τότε φωτογράφο για να του κάνει ένα πορτρέτο.

Από τότε έχει φωτογραφίσει τα μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο του θεάματος. Ο άνθρωπος που έχει φωτογραφήσει έναν τεράστιο αριθμό διάσημων προσώπων, επιμένει σε ένα και μόνο πράγμα. Να αφήνει τα πορτρέτα του ατόφια, χωρίς καμία επεξεργασία. Με τα χρόνια, ο Andy Gotts έχει γίνει διάσημος για το μοναδικό φωτογραφικό του στιλ. Όλα τα πορτρέτα που έχει φωτογραφήσει, δεν έχουν υποστεί καμία επεξεργασία ακολουθώντας την τεχνοτροπία του.

Στη gallery παρακάτω θα δείτε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες διασήμων. Από την Kylie Minogue στον Paul Newman και από τη Julia Roberts στον Morgan Freeman και τον Robert De Niro, το ταλέντο του Gotts "τσαλακώνει" όσους φωτογραφίζει και είναι εμφανές σε όλα του τα πορτρέτα.

Πηγή φωτογραφιών: BBC