GALLERY

8 εμβληματικά ζευγάρια των 00s που μας θυμίζουν τους Bennifer


The Jennettes

8 Ιουνίου 2021

Jake Gyllenhaal και η Kirsten Dunst
H επανασύνδεση της Jennifer Lopez και του Βen Αffleck, γνωστούς στα 00s και ως Bennifer, μας γύρισε πίσω στο χρόνο. Τα 00s καθορίστηκαν από πολλά. Από τόνους lipstick, πολύ glitter και πλισέ μίνι φούστες με γκέτες. Μέσα σε όλα αυτά ξεπηδούν στη μνήμη μας και τα άλλα ζευγάρια που έκαναν την καρδιά μας να χτυπήσει δυνατά, που έκαναν τον έφηβο εαυτό μας να πιστέψει στον έρωτα και που πολλά από αυτά χώρισαν τελικά δραματικά κάνοντας μας να διαλέγουμε πλευρές. 

H επανασύνδεση της Jennifer Lopez και του Βen Αffleck, που ήταν γνωστοί στα 00s και ως Bennifer, μας γύρισε πίσω στο χρόνο. Τα 00s καθορίστηκαν από πολλά. Από τόνους lipstick, πολύ glitter και πλισέ μίνι φούστες με γκέτες. Μέσα σε όλα αυτά ξεπηδούν στη μνήμη μας και τα άλλα ζευγάρια που έκαναν την καρδιά μας να χτυπήσει δυνατά, που έκαναν τον έφηβο εαυτό μας να πιστέψει στον έρωτα και που πολλά από αυτά χώρισαν τελικά δραματικά κάνοντας μας να διαλέγουμε πλευρές.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο iconic ζευγάρια της δεκαετίας των 00s για να κάνουμε μαζί ένα ταξίδι στο παρελθόν στα αθώα χρόνια που πιστεύαμε ότι ο Ryan Gosling και η Rachel Mcadams είναι ο Νοah και η Allie και θα μείνουν για πάντα μαζί.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας Splash