CELEBRITIES

12 καλοκαιρινές φωτογραφίες της Marilyn Monroe που αποθεώνουν τη θηλυκότητα


The Jennettes

5 Αυγούστου 2019

12 καλοκαιρινές φωτογραφίες της Marilyn Monroe που αποθεώνουν τη θηλυκότητα

Στις 5 Αυγούστου 1962, η Marilyn Monroe έφυγε από τη ζωή, μόλις λίγους μήνες μετά τα 36α γενέθλιά της. Ο θάνατός της θεωρήθηκε πιθανή αυτοκτονία, όμως παρά την περίπλοκη ιστορία της ζωής της, η Marilyn παρέμεινε μια λαμπερή σταρ και ένα έμβλημα της χρυσής εποχής του Hollywood.

Η Marilyn κατέβαλε σημαντικές προσπάθειες για να αντιμετωπίζεται σοβαρά τόσο η καριέρα της ως ηθοποιός, όσο και η προσωπικότητά της, και σε μεγάλο βαθμό τα κατάφερε, έστω και μετά θάνατον. Ωστόσο, η Marilyn όρισε κι επηρέασε όσο ελάχιστες γυναίκες την αντίληψη για την ομορφιά και το στιλ σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ παραμένει ακόμα και σήμερα ένα σύμβολο της θηλυκότητας και του σεξαπίλ.

57 χρόνια μετά τον θάνατό της, η Marilyn συνεχίζει να ασκεί επιρροή και να αποτελεί έμπνευση, συνδυάζοντας χαριτωμένη αθωότητα και σπάνιο αισθησιασμό. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι ένας φόρος τιμής σε αυτήν ακριβώς την πτυχή της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.