ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

Μποέμ ύφος


10 Αυγούστου 2013

brides-71.jpg

Γιατί ξεχωρίζουμε το bohemian bridal style;

Κάθε γυναίκα την ημέρα του γάμου της θέλει να είναι όμορφη και εντυπωσιακή. Τα φουσκωτά νυφικά με τα πολλά στρας, τις παγέτες, το gloitter, που είναι άκρως εφαρμοστά στο σώμα και η νύφη δεν μπορεί καν να περπατήσει είναι παραπάνω από ξεπερασμένα στις ημέρες μας. Εκείνη την βραδιά πρέπει να νιώθετε άνετες, να μπορείτε να χορέψετε και να διασκεδάσετε και πάνω από όλα να είστε εντυπωσιακές. Το bohemian bridal style λοιπόν προτείνει, άνετες γραμμές οι οποίες όμως αναδεικνύουν τη γυναικεία σιλουέτα, δαντέλα σε ρομαντικό ύφος, sexy, λιτά και ατημέλητα μαλλιά και αξεσουάρ σε εξίσου λιτό στιλ. Όσο κι αν σας κάνει εντύπωση οι άκρως εφαρμοστές γραμμές δεν κολακεύουν τόσο το σώμα σας όσο οι άνετες που χαρίζονται μέσα από ανάλαφρα υφάσματα. Επίσης στο συγκεκριμένο στιλ επιτρέπονται διακριτικές, sexy λεπτομέρειες στην εμφάνισή σας σε εκλεπτυσμένο επίπεδο ωστόσο. Μην ξεχνάτε ότι εκείνη την ημέρα θα παρευρεθείτε σε ένα μυστήριο, το preppy styling είναι must.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και πάρτε ιδέες για το δικό σας στιλ την ημέρα του γάμου σας. Ιδιαίτερα αν παντρεύεστε σε νεαρή ηλικία πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή: [gallery-223666]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.