ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

Τα top χρώματα για έναν ανοιξιάτικο γάμο - Part 2


18 Ιανουαρίου 2015

Φέτος την Άνοιξη, χαρίστε στο γάμο σας την λάμψη που του αξίζει. Τολμήστε να προσθέσετε χρώματα στην πιο όμορφη μέρα της ζωής σας!

aquamarineΤο χρώμα που αναζητά ένας παραμυθένιος γάμος, είναι το αέρινο γαλάζιο “Aquamarine”. Ο ρομαντισμός του και η φρεσκάδα του θα σας μαγνητίσουν. Σε περίπτωση που σχεδιάζετε ένα vintage σκηνικό, μη διστάσετε να το επιλέξετε.

Scuba Blue color finalΈνα χρώμα που δύσκολα θα περάσει απαρατήρητο ιδίως σε ένα γάμο δίπλα στη θάλασσα, είναι το “scuba blue”. Χαρούμενο και φωτεινό μπορεί να δημιουργήσει έναν υπέροχο συνδυασμό με το “Strawberry Ice” και το έντονο κίτρινο.

mint-and-Η ανοιξιάτικη φρεσκάδα μάς παραπέμπει στο μοναδικό πράσινο της μέντας. Το “Lucite Green” προσδίδει έναν φυσικό τόνο και μία δροσερή νότα για το θέμα που έχετε επιλέξει στο γάμο σας. Προσθέστε ορισμένες χρυσές και μπλε πινελιές για ακόμη πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

custard WΓια τις νύφες που επιθυμούν μία πιο ήπια χρωματική παλέτα, τότε μπορούν να εμπιστευτούν το διακριτικό κίτρινο “Custard”. Η απαλή του όψη, εκπέμπει αριστοκρατικότητα, ενώ μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με μικρές δόσεις του “Classic Blue” και λίγες ασημί πινελιές.

Glacier G finalΑν έχετε στο μυαλό σας να οργανώσετε έναν μοντέρνο γάμο, τότε σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιλέξετε το απαλό γκρι “Glacier Grey”. Πρόκειται για ένα φυσικό χρώμα, αρκετά ουδέτερο που μπορεί να κάνει ένα τέλειο match με το απαλό ροζ ή ακόμα και με το φούξια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.