ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα νυφικά παπούτσια!


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

6 Νοεμβρίου 2016

wedding-shoes-25.jpg

Όταν έρθει η στιγμή να επιλέξετε τα νυφικά σας  παπούτσια, η άνεση είναι το κλειδί! Τα παπούτσια του γάμου είναι μια σημαντική λεπτομέρεια της νυφικής σας εμφάνισης και  η τέλεια ευκαιρία για να αναδείξετε το προσωπικό σας στιλ. Όμως, υπάρχουν κάποια πράγματα που χρειάζεται να γνωρίζετε,  για να επιλέξετε τα κατάλληλα νυφικά παπούτσια που θα σας κάνουν να νιώσετε άνετα και όχι άβολα.

Οι περισσότερες νύφες επιθυμούν τα παπούτσια του γάμου  τους,  να είναι εκθαμβωτικά, να ταιριάζουν με το στιλ του νυφικού που έχουν επιλέξει, να έχουν ψηλό τακούνι, να κολακεύει το πόδι, και όλα αυτά, χωρίς να τσεκάρουν αν είναι και άνετα. Σε κάθε περίπτωση όταν θα κάνετε επίσκεψη σε κατάστημα με νυφικά παπούτσια, το μέλημά σας είναι πρώτα να δείτε την εμφάνιση του παπουτσιού και αμέσως μετά την άνεση. Για αυτό ίσως χρειαστεί να το δοκιμάσετε και μία, και δύο, μη σας πω και τρεις φορές, κάνοντας πασαρέλα σε όλο το κατάστημα.

Το μυστικό που θα σας πω είναι, ότι το ιδανικό ύψος για τις νυφικές σας γόβες, πέδιλα, είναι στους έξι πόντους και θα πρέπει να φαίνονται ίσα-ίσα στο τελείωμα του νυφικού σας φορέματος. Επιλέγοντας αυτό το ύψος, θα μπορείτε να μείνετε όρθιες για τουλάχιστον 5 ώρες και εάν δεν αντέξετε τόσο πολύ, υπάρχει και άλλη λύση που είναι οι πλατφόρμες ή οποιοδήποτε άλλο chic χαμηλό παπούτσι.

Επίσης, αναλόγως με την εποχή επιλέξτε και το κατάλληλο ύφασμα - υλικό για τα παπούτσια του γάμου σας. Για παράδειγμα, αν παντρεύεστε φθινόπωρο ή χειμώνα, το υλικό που θα προτιμήσετε να καθαρίζετε εύκολα σε περίπτωση που βρέξει.

Παρακάτω θα δείτε 20 ονειρεμένα νυφικά παπούτσια που διάλεξα για εσάς, για να πάρετε πολλές ιδέες και το κατάλληλο inspiration ανάλογα το γούστο σας!

[gallery-713360]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.