Δείτε πώς το νυφικό σας φόρεμα μπορεί να δείξει πανάκριβο

Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
wedding-forema-b.jpg

Σας προτείνω να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα και θα δείτε ότι το νυφικό σας φόρεμα θα μεταμορφωθεί στο λεπτό

Επιλέξτε το σωστό χρώμα

Όταν θα πάτε να επιλέξτε το χρώμα του νυφικού σας, βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει με το χρώμα του δέρματός σας . Όποιο χρώμα και να διαλέξετε, λευκό, σπασμένο λευκό, ιβουάρ, σαμπανιζέ, ροζ, αν το χρώμα του νυφικού σας συμπληρώνει το φυσικό χρώμα του δέρματός σας τότε ανεξάρτητα από πόσο κοστίζει, θα φαίνεται υπέροχο.

Προσαρμόστε το νυφικό στα μέτρα σας

Μην ξεχνάτε ότι το νυφικό που θα επιλέξετε, θα πρέπει να αγκαλιάζει τις καμπύλες του σώματός σας και να είναι ακριβώς στα μέτρα σας για να φαίνεται ένα ξεχωριστό. Επίσης, μπορείτε να αλλάξετε τις τιράντες ή τον ποδόγυρο του νυφικού και να προσθέσετε όμορφες διακριτικές λεπτομέρειες. Κατά την παραγγελία του, καλό θα ήταν να το παραγγείλετε ένα νούμερο παραπάνω εάν είστε σε μεταβατικό στάδιο με τα κιλά, γιατί οτιδήποτε μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί παρά να προστεθεί.

Επιλέξτε εσώρουχα που θα σμιλεύουν το σώμα σας

Αναλόγως το στιλ του νυφικού που θα επιλέξετε, προτιμήστε να αγοράσετε εσώρουχα που «ταιριάζουν» με την γραμμή του φορέματος. Με αυτή την αγορά, θα αναδείξετε την σιλουέτα το σώματός και την γραμμή του νυφικού σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Παίξτε με τα αξεσουάρ

Αν τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος των γυναικών και τα αξεσουάρ είναι εξίσου. Για αυτό το νυφικό που θα διαλέξετε να μην είναι έντονα διακοσμημένο, για να μπορείτε να το συνδυάσετε με μία εντυπωσιακή ζώνη ή καλύψτε τους ώμους με ημιδιάφανο ύφασμα ή με λεπτεπίλεπτη δαντέλα.

«Κλείστε» το νυφικό σας την κατάλληλη περίοδο

Αν αγοράσετε τους σωστούς μήνες το νυφικό σας φόρεμα, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν θα έχετε επιλογές και να βρείτε κάτι οικονομικό και ποιοτικό ταυτόχρονα. Στο τέλος κάθε σεζόν, στα καταστήματα ή στα ατελιέ έρχονται οι νέες συλλογές και αυτό να ξέρετε γίνεται συνήθως τον Νοέμβριο και τον Ιούνιο. Αυτοί οι μήνες είναι κατάλληλη για να κάνετε έρευνα αγοράς και  το καλύτερο deal για να αγοράσετε το ονειρεμένο νυφικό σας φόρεμα.

Μία συμβουλή που θα σας δώσω είναι να ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα αλλά και το ένστικτο σας.  Αφού καταλήξετε στο πριγκιπικό νυφικό σας, να το προβάρετε πολλές φορές και λέτε ελεύθερα τις ενστάσεις σας.