ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

Ένας super καλοκαιρινός γάμος στη Σίφνο


TSVIGKOU

27 Αυγούστου 2017

mindartphotographymichalisefisifnoswedding00823029.jpg

Ρίχνοντας μια ματιά στο γαμήλιο, φωτογραφικό album του Μιχάλη και της Έφης, χορταίνουμε από την ομορφιά της μαγευτικής Σίφνου, παίρνουμε ενέργεια από τα χαμόγελα του ζευγαριού και των καλεσμένων και κρατάμε σαν ιδέα τη γαμήλια "τούρτα" που επέλεξαν οι ίδιοι για να απολαύσουν. Συγκεκριμένα προτίμησαν ένα δροσερό, καλοκαιρινό...ωστόσο γαμήλιο καρπούζι, το οποίο είχε καλυφθεί ελαφρώς με σαντιγί. Μία λεπτή φέτα για τον καθένα ήταν σίγουρα πιο δροσερή αλλά και ελαφριά σε σχέση με ένα cake ή μία τούρτα. 

Στην gallery που ακολουθεί απολαύστε τις φωτογραφίες από το γάμο του ζευγαριού και πάρτε ιδέες για το δικό σας. Κάντε focus στα πρόσωπα του Μιχάλη και της Έφης, τα χαμόγελά τους και η ευτυχία τους είναι σίγουρα αυτό που πρέπει να μείνει περισσότερο από κάθε τι στο μυαλό σας.

Βλέπετε εκείνη η ημέρα, η ημέρα του γάμου είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής σας και πρέπει να την απολαύσετε και να τη χαρείτε. Αυτό έκανε ο Μιχάλης και η Έφη και αυτό κάνει κάθε ζευγάρι...για να γίνει μια καλή αρχή και να ισχύσει αυτό που λένε "Happily Ever After"!

[gallery-717337]

Για να απολαύσετε και να πάρετε ακόμα περισσότερες φωτογραφικές ιδέες για την ημέρα του γάμου σας, περιηγηθείτε στο site του "Mindart Photography" εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.