ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

Αν δε σας αρέσει το γαλλικό, σας έχουμε την ιδανική πρόταση για το νυφικό σας μανικιούρ


TSVIGKOU

17 Ιουνίου 2018

tiko-giorgadze-411994-unsplash.jpg

Σήμερα λοιπόν θα ασχοληθούμε με αυτές τις γυναίκες και συγκεκριμένες με όσες σκοπεύουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας άμεσα και αναρωτιούνται τι άλλες επιλογές έχουν για το νυφικό τους mani αλλά και pedi, εκτός από το... γαλλικό!

[gallery-718048]

Φέτος η φυσική ομορφιά έχει την τιμητική της, όχι μόνο στο μακιγιάζ, αλλά στα χτενίσματα και στο mani/pedi. Τα ημιδιάφανα βερνίκια σε pale αποχρώσεις του ροζ και του λευκού, έχουν την τιμητική τους και είναι ιδανική πρόταση για όσες θα γίνουν νυφούλες. Επιλέξτε την απόχρωση που ταιριάζει καλύτερα στον τόνο της επιδερμίδας σας και συγκεκριμένα δείτε ανάμεσα στο ροζ και το λευκό και ξεχάστε μια για πάντα το γαλλικό σχέδιο. 

[gallery-718207]

Σε κάθε περίπτωση ανεξάρτητα από το χρώμα που θα επιλέξετε, η συμβουλή μας για εκείνη την ημέρα είναι να κάνετε ημιμόνιμο βερνίκι σε χέρια αλλά και πόδια για να είστε σίγουρες ότι δε θα χαλάσει κάποιο νύχι σας, με μία απρόσεχτη κίνηση ή κάποιο χτύπημα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.