GET READY FOR SUMMER

Τα σημάδια της αφυδατωμένης επιδερμίδας


24 Ιουλίου 2014

Το σώμα σας εκπέμπει "SOS"!

Το καλοκαίρι, λόγω της ηλιοθεραπείας, της έντονης ζέστης και γενικότερα όλων των δυσμενών, εξωτερικών παραγόντων το σώμα σας μπορεί πιο εύκολα να αφυδατωθεί, σε σχέση με το χειμώνα. Ο ήλιος, η ζέστη, η ξηρότητα του αέρα, το στρες, η πιθανή ανάγκη του οργανισμού σας για νερό είναι κάποιοι παράγοντες που δημιουργούν αφυδάτωση. Τα συμπτώματα μπορεί να είναι ή και να μην είναι εμφανή. Για παράδειγμα αν παρατηρήσετε ότι σε συγκεκριμένα μέρη η επιδερμίδα σας παρουσιάζει απολέπιση, αν έχετε θαμπή όψη ή έχει τραχιά υφή τότε σίγουρα χρειάζεστε ενυδάτωση. Επιπλέον οι ειδικοί λένε ότι η έντονη ανάγκη, κατανάλωσης νερού αποτελεί ένα ακόμη σημάδι αφυδάτωσης. Για όλους τους λόγους που αναφέραμε η επιδερμίδα σας, έχασε το νερό της και αφυδατώθηκε. Προτείνουμε λοιπόν να καταναλώνετε ημερησίως τουλάχιστον 8-10 ποτήρια νερού. Επίσης δώστε στο σώμα σας την φροντίδα που απαιτεί. Μία ενυδατική κρέμα σώματος και προσώπου πρέπει να εφαρμόζεται στο σώμα σας, καθημερινά. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα μπορείτε μία φορά την εβδομάδα να κάνετε και scrub για να αποβάλλεται τα νεκρά κύτταρα και να ενυδατώνεται ακόμα πιο βαθιά την επιδερμίδα σας. beauty oil

Οι καθημερινές συνήθειες που μπορούν να σας κάνουν να νιώθετε λαμπερές και ανανεωμένες είναι συγκεκριμένες και δεν απαιτούν πολύ χρόνο από εσάς. Ξεκινήστε τις από σήμερα και δείτε άμεσα αποτελέσματα!

Το Beauty Oil της Garnier είναι μία ενυδατική lotion για όλο το σώμα σας, η οποία περιέχει 4 ενυδατικά έλαια. Θα σας ενυδατώσει και θα σας χαρίσει την λαμπερή όψη που αναζητάτε!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.