Πώς θα χάσετε εύκολα τα περιττά κιλά αυτό το καλοκαίρι

Τρίτη, 15 Μαΐου 2018
brooke-lark-254998-unsplash.jpg

Φτιάξτε κρύες σούπες. Μια κρύα σούπα είναι ένα πιάτο με λίγες θερμίδες της. Φτιάξτε μια σούπα λαχανικών, διατηρείστε τη στη ψύξη και θα έχετε ένα ελαφρύ και δροσιστικό μεσημεριανό.

Επιλέξτε ποτά με λίγες θερμίδες. Το αλκοόλ και τα ροφήματα με ζάχαρη είναι η αχίλλειος πτέρνα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αφού για να δροσιστούμε θέλουμε να πίνουμε πολλά υγρά. Το μυστικό είναι να επιλέγετε ροφήματα χωρίς θερμίδες όπως, ανθρακούχο νερό, σόδα και τσάι χωρίς ζάχαρη.

Καταναλώστε γαλακτοκομικά με χαμηλά λιπαρά. Το γιαούρτι και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα με χαμηλά λιπαρά είναι πλούσια σε ασβέστιο και πρωτεΐνες. Μπορούν επίσης, να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Έρευνες δείχνουν ότι τα γαλακτοκομικά τρόφιμα, όταν είναι μέρος μιας δίαιτας μειωμένων θερμίδων, μπορεί να ενισχύσουν την απώλεια βάρους, κρατώντας σας  πλήρεις και ικανοποιημένους.

Καταναλώστε φρούτα και λαχανικά. Ο πιο εύκολος τρόπος για να μειώσετε τις θερμίδες είναι να εντάξετε στη διατροφή σας φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Όσο πιο πολύχρωμο είναι το πιάτο σας τόσο πιο υγιεινό είναι.