GET READY FOR SUMMER ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Παιδί και αντηλιακή προστασία


TSVIGKOU

25 Ιουνίου 2018

wendy-aros-routman-225432-unsplash.jpg

Σε περίπτωση που εκείνες τις ώρες βρίσκεστε στην παραλία, μαζί με τα παιδιά σας, οι ειδικοί προτείνουν να τους φοράτε λευκό βαμβακερό μπλουζάκι ή τα ρούχα που κυκλοφορούν στην αγορά και παρέχουν αντηλιακή προστασία. Σαφέστατα κάθε φορά που βγαίνετε από το σπίτι-όχι απλά όταν είστε παραλία-είναι απαραίτητο να έχετε εφαρμόσει σε κάθε μέρος του προσώπου και του σώματός τους, αντηλιακό και μάλιστα να το ανανεώνετε ανά δύο ώρες, μετά από κάθε βουτιά ή σε περίπτωση που ιδρώσουν.

Αναγκαίο είναι και το καπέλο, το οποίο πρέπει να καλύπτει εκτός από το πρόσωπο, τον αυχένα και τα αυτιά. Επιπλέον είναι απαραίτητο και τα παιδιά να φοράνε γυαλιά ηλίου, που παρέχουν UV προστασία.

Το πιο απαραίτητο από όλα είναι η εφαρμογή αντηλιακού. Πάντα χρησιμοποιείτε προϊόν με υψηλό δείκτη προστασίας και η ποσότητα πρέπει να είναι επαρκής για να καλύψετε πρόσωπο, σώμα. Δεν ξεχνάτε ότι το αντηλιακό είναι απαραίτητο ακόμα και τις συννεφιασμένες ημέρες.

Μερικές ακόμη συμβουλές που δεν πρέπει να ξεχνάτε

  • Μωρά μέχρι 6 μηνών προτείνεται να μην βγαίνουν καθόλου στον ήλιο.
  • Κάθε φορά που ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το αντηλιακό είναι απαραίτητο, αφού το βρεφικό κάθισμα είναι δίπλα στο παράθυρο.
  • Να χρησιμοποιείτε τέντα ηλιοπροστασίας στο καρότσι και να τους βάζετε και αντηλιακό.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα