GREEN

Vegan Life Market: όσα θέλετε να μάθετε για το vegan τρόπο ζωής


Ελένη Τζάντασεκ

1 Απριλίου 2022

Vegan Life Festival ποστερ
Το 1ο Vegan Life Market έρχεται στην Αθήνα στις 2 & 3 Απριλίου!

Μετά από έξι χρόνια λειτουργίας και εννέα πετυχημένα φεστιβάλ στο δυναμικό της, η ομάδα του Vegan Life Festival αποφάσισε την εισαγωγή μιας νέας μορφής εκδηλώσεων! Το Vegan Life Market ήρθε για να ανταποκριθεί στην τεράστια ανάγκη του κοινού αλλά και των επιχειρήσεων για περισσότερες αποκλειστικά vegan εκδηλώσεις στην Αθήνα, αφού, όπως επισημαίνεται από κάθε πλευρά «μία μόνο εκδήλωση το χρόνο δεν είναι αρκετή»! Όπως και τα προηγούμενα φεστιβάλ, το Vegan Life Market δεν απευθύνεται μόνο σε αυτούς που είναι ήδη vegan, αλλά σε όλους όσους ενδιαφέρονται να εξερευνήσουν το vegan και zero waste τρόπο ζωής.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα διεξαχθεί ανταλλακτικό μπαζάρ ρούχων, στο οποίο μπορείτε να φέρετε ρούχα και αξεσουάρ που δεν χρειάζεστε και να πάρετε όσα σας αρέσουν. Η vegan κουζίνα αλληλεγγύης Genesis Hellas θα βρίσκεται επίσης εκεί, συγκεντρώνοντας τρόφιμα και ενημερώνοντας το κοινό για τις δράσεις της.

Το Vegan Life Market θα πραγματοποιηθεί στις 2 & 3 Απριλίου στο χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου, από τις 11 π.μ. έως τις 11 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο. Στόχος της εκδήλωσης είναι η προβολή vegan προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και η προαγωγή του vegan τρόπου ζωής στο πλαίσιο ενός κλίματος διασκέδασης και χαράς!

Ημερομηνία και τόπος διεξαγωγής:
Σάββατο 2 & Κυριακή 3 Απριλίου 2022
Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ

Ώρες διεξαγωγής:
11:00 – 23:00

Είσοδος:
Ελεύθερη

Aκολουθήστε το jenny.gr στο google news και μείνετε ενημερωμένοι για το sustainability, το climate emergency και τα πάντα γύρω από το περιβάλλον.