HOME SWEET HOME

Floral Folk deco και η άνοιξη μπαίνει στο σπίτι σας


12 Μαρτίου 2012

cath-kidston-carpet-from-ideal-home-via-housetohome_co__uk_.jpg

Ένα στυλ διακόσμησης για χώρους με χρώμα και αισιοδοξία.

Τα τελευταία χρόνια ο μινιμαλισμός εχε μπει σχεδόν σε κάθε σπίτι. Οι απλές, λιτές, απέρριτες γραμμές ήταν και είναι συνώνυμες με την κομψότητα και το καλό γούστο. Πολλές όμως αγαπάμε πιο πολύ το χρώμα και το μπέρδεμα των διακοσμητικών στοιχείων, που χαρίζουν μια πιο ζεστή και ζωντανή ατμόσφαιρα. Εάν κάποιοι λοιπόν έχετε κουραστεί από τις αποχρώσεις του μπεζ στους χώρους σας κάντε την ανατροπή και γίνεται παιδιά των λουλουδιών. Ακολουθήστε λοιπόν την floral folk τάση και απολαύστε την έκρηξη χρωμάτων και patterns στο χώρο σας. Όλες οι αποχρώσεις του ουράνιου τόξου, με κάποιο μαγικό τρόπο, συνδυάζονται μια χαρά και δημιουργούν μια όμορφη εικόνα, μετατρέποντας ένα υπνοδωμάτιο για παράδειγμα, σε παράδεισο με χρώματα!

 

Tip: Οι μικρές λεπτομέρειες, όπως αυτά το ποτήρια και μαξιλάρια με μεγάλα λουλούδια είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για να δοκιμάσετε εάν σας αρέσει το folk trend.

Λουλούδια και στους τοίχους. Ξεχάστε τις παλιομοδίτικες ταπετσαρίες με τα μικρά ανθάκια και επενδύστε σε μεγάλα έθνικ μοτίβα λουλουδιών που εκφράζουν μια νέα άποψη στη διακόσμηση.

Ένα έργο τέχνης σε folk αισθητική δεν περνάει ποτέ απαρατήρητο.

Ενώ μια κουζίνα με floral στοιχεία δεν μπορεί παρά να είναι το πιο ευπρόσδεκτο και χαρούμενο μέρος του σπιτιού.

Διαβάστε ακόμα: Kαινούργιες χρήσεις για (καινούργια) σφουγγάρια Ένας χώρος με ταυτότητα!