HOME SWEET HOME

Tρόποι να βάλετε τα έντονα φλούο χρώματα στη διακόσμηση


9 Αυγούστου 2015

b8bf8a96161e1332df619e44f7ab35d4.jpg

Λένε πως η μόδα είναι κύκλος που γυρίζει και πως ό,τι ήταν στη μόδα πριν κάποια χρόνια θα είναι ξανά στη μόδα κάποια στιγμή στο μέλλον. Τα φλούο χρώματα είναι μια από αυτές τις μόδες των αρχών του '90 που επανήλθαν δυναμικά στη μόδα, τόσο στα ρούχα όσο και στη διακόσμηση.

thehomeissue_neon04

Γήινες αποχρώσεις Οι φλούο αποχρώσεις είναι φωσφοριζέ και έντονες και γι' αυτό πρέπει να τις χρησιμοποιείτε με μέτρο στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Αν έχετε ένα δωμάτιο που είναι διακοσμημένο με γήινες ή παλ αποχρώσεις τότε μπορείτε να του προσθέσετε λίγη ένταση βάζοντας ένα έντονο και φωσφοριζέ έπιπλο ή διακοσμητικό. Μια καρέκλα, μια πολυθρόνα, μια λάμπα ή μερικά σκαμπό θα δώσουν στον χώρο σας την ένταση που του λείπει.

thehomeissue_neon02

Πίνακες Μια πολύ καλή ιδέα είναι να βάλετε ποπ πίνακες με φλούο χρώματα στους τοίχους σας. Μπορείτε να επιλέξετε είτε έργα τέχνης που είναι φτιαγμένα με τέτοιες αποχρώσεις είτε να επιλέξετε κάδρα σε φλούο χρώματα. Οι πίνακες θα δώσουν χρώμα στον χώρο σας και είναι κάτι που αλλάζει εύκολα όταν το βαρεθείτε.

thehomeissue_neon03

Έπιπλα Μπορείτε να βρείτε μερικά μικροέπιπλα σε τέτοιες αποχρώσεις ή κάποιο έπιπλο που συνδυάζει φλούο μαζί με κάποια ουδέτερη ή σκούρα απόχρωση. Το φλούο έχει την ικανότητα να μεταμορφώνει έναν χώρο και να του χαρίζει στιλ και ζωντάνια. Μπορείτε ακόμα και να βάψετε ένα παλιό έπιπλο που έχετε σε μια έντονη απόχρωση. Θα δώσει αμέσως χαρακτήρα στον χώρο σας και μια ποπ πινελιά.

thehomeissue_neon05

Έντονοι τοίχοι Αν είστε fan των έντονων αποχρώσεων και σας αρέσει να τολμάτε, τότε μπορείτε να υιοθετήσετε μια τέτοια στο μπάνιο σας ή κάποιον τοίχο στο δωμάτιό σας. Απλά να ξέρετε πως αυτά τα χρώματα είναι καλό να μην τοποθετούνται σε υπνοδωμάτια γιατί ανεβάζουν τους σφυγμούς και δεν διευκολύνουν άμα έχετε προβλήματα αϋπνίας.

thehomeissue_neon06

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com- the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.