HOME SWEET HOME

Ποια είναι τα top χρώματα για να συνδυάσετε το μαύρο στη διακόσμηση;


20 Σεπτεμβρίου 2015

5705.jpg

Το μαύρο στη διακόσμηση αποτελεί σταθερή αξία και ταιριάζει σε κάθε είδους χώρο. Τι γίνεται όμως όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κι άλλο ένα χρώμα συμπληρωματικά στη διακόσμησή σας; Με ποια χρώματα μπορείτε να ταιριάξετε όταν βάζετε περισσότερο μαύρο;

Κίτρινο της πικραλίδας Πρόκειται για ένα χρώμα που ταιριάζει πολύ με το μαύρο και απευθύνεται κυρίως σε εργένικα σπίτια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το κίτρινο σε διάφορα διακοσμητικά, ενώ κρατήστε το μαύρο για τα βασικά κομμάτια του χώρου. Προσοχή: ο συγκεκριμένος συνδυασμός δεν ενδείκνυται για οικογένειες.

thehomeissue_xrwma07

Κόκκινο Το κόκκινο και το μαύρο είναι δύο πολύ δυναμικά χρώματα και σε συνεργασία μεταξύ τους δημιουργούν πολλή ένταση. Ο συνδυασμός αυτός ταιριάζει υπέροχα σε κουζίνες καθώς δίνει μια μοντέρνα αίσθηση στον χώρο. Μην τον χρησιμοποιείτε στην κρεβατοκάμαρά σας, όπου θα θέλετε να χαλαρώσετε.

thehomeissue_xrwma012

Παλ ροζ Το παλ ροζ ταιριάζει υπέροχα με το μαύρο και απευθύνεται φυσικά σε πιο γυναικεία σπίτια. Το συγκεκριμένο χρώμα ταιριάζει τέλεια και με ασπρόμαυρη διακόσμηση.

thehomeissue_xrwma011

Royal μπλε Όλοι λατρεύουν το μπλε και ειδικά όταν συνδυάζεται με μαύρο δίνει ένα φανταστικό αποτέλεσμα. Μπορεί πολλοί να υποστηρίζουν πως το μπλε δεν ταιριάζει χρωματικά με το μαύρο αλλά αυτό είναι ένας μύθος που δεν ισχύει. Δείτε την απόδειξη.

thehomeissue_xrwma09

Ασημί Το ασημί αλλά και όλες οι μεταλλικές αποχρώσεις δένουν υπέροχα με το μαύρο και θα ταιριάξουν σε έναν χώρο που δεν θέλετε να βάλετε άλλο χρώμα.

thehomeissue_xrwma013

Λάιμ Το ιδανικό χρώμα για μπάνιο είναι το λάιμ σε συνδυασμό με μαύρο. Αν θέλετε λοιπόν μια πιο μοντέρνα πινελιά στο μπάνιο σας επιλέξτε τα συγκεκριμένα χρώματα στα ντουλάπια ή σε έναν τοίχο.

thehomeissue_xrwma05

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com– the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.