HOME SWEET HOME

Το βασικό εργαλείο για ένα καθαρό σπίτι


12 Οκτωβρίου 2015

mielevacuumcleaner.jpg

Η φθινοπωρινή ανανέωση είναι απαραίτητη και αναπόφευκτη σε όλους τους τομείς. Έτσι λοιπόν αυτή η εποχή είναι κατάλληλη για ένα καλό φρεσκάρισμα στη διακόσμηση αλλά και στην καθαριότητα, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες που έχει κάθε σπίτι. Όποια ανάγκη κι αν έχει το σπίτι αυτό που σίγουρα χρειάζεται είναι η καθαριότητα.

Σε λίγο θα έρθει ο καιρός να “ξαναντυθούν” τα πατώματα και όλες οι νοικοκυρές αυτό που φροντίζουν είναι να κάνουν ένα γερό καθάρισμα. Η εποχή που βάζουμε τα χαλιά και το σπίτι μας ντύνεται χειμωνιάτικο είναι πιο κοντά από ποτέ! Η φροντίδα και η καθαριότητά τους είναι προτεραιότητά μας. Το βασικό εργαλείο που είναι αναγκαίο για όλα τα σπίτια είναι μία καλή ηλεκτρική σκούπα με χαρακτηριστικά που να καλύπτουν τόσο τις δύσκολες απαιτήσεις στην καθαριότητα όσο και τις καθημερινές ανάγκες που έχει ένα σπίτι γεμάτο ζωή.

20000112563.highres

Αυτό το χειμώνα, το MieleHome είναι κοντά σας!

 

20000089371.opi

Βρείτε το μοντέλο που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες μέσα από ολόκληρη τη γκάμα μόνο στο MieleHome (www.mielehome.gr)! Για αγορά ηλεκτρικής σκούπας που θα πραγματοποιηθεί από το www.mielehome.gr μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου παραλαμβάνετε δωρεάν στο χώρο σας και με δώρο ένα πακέτο σακούλες σκόνης!

*Οι ηλεκτρικές σκούπες EcoLine & PowerLine της Miele είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις των κατοικίδιων αλλά και κάθε τύπου δαπέδου για μέγιστη φροντίδα και κορυφαίες επιδόσεις στο καθάρισμα.