HOME SWEET HOME

Η IKEA αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού!


5 Νοεμβρίου 2015

PH129489.jpg

Το παιχνίδι παίζει δραστικό ρόλο στη ζωή των πιο σημαντικών ανθρώπων στον κόσμο, των παιδιών. Το σπίτι είναι το κατάλληλο καταφύγιο, ένας υπέροχος χώρος όπου τα παιδιά μπορούν να έχουν το δικό τους προσωπικό χώρο, παιχνιδιάρικο, χαρούμενο και δημιουργικό όσο αυτά. Φυσικά, εκείνα δεν έχουν πρόβλημα αν αυτός ο χώρος είναι το δωμάτιό τους ή απλά μία cozy γωνιά στο σαλόνι!

H ΙΚΕΑ με μεγάλη εμπειρία στην οργάνωση και τη διακόσμηση του χώρου φέρνει τα παιδιά στο επίκεντρο.  Θεωρεί το παιχνίδι πολύ σημαντικό τόσο για τα ίδια όσο και για τους γονείς τους, αφού μέσα από έρευνα που διεξήγαγε αποδείχθηκε ότι οι μισοί ενήλικες θέλουν να παίζουν περισσότερο με τα παιδιά τους και να ανακαλύψουν το παιδί που κρύβουν μέσα τους.

Έτσι δημιουργήθηκε η σειρά LATTJO που σκοπό έχει να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να παίζουν όλα τα μέλη της οικογένειας μαζί. Αυτό το μήνα λοιπόν, η IKEA παρουσιάζει την πιο παιχνιδιάρικη σειρά της που θα γίνει πηγή έμπνευσης για μικρούς και μεγάλους. Κινητικό παιχνίδι μέσα στο σπίτι, διάφορα παιχνίδια ρόλων με μουσική ή χωρίς, επιτραπέζια παιχνίδια, ένα βιβλίο – οδηγός για παιχνίδι και μια εφαρμογή φέρνουν κοντά την οικογένεια και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ψυχαγωγία στο σπίτι.

Από την πρώτη Νοεμβρίου η IKEA καλωσορίζει στον μαγικό κόσμο του παιχνιδιού μικρούς και μεγάλους και αλλάζει τους κανόνες του κλασσικού παιχνιδιού με τρόπο δημιουργικό και άκρως διασκεδαστικό!

[gallery-506928]