HOME SWEET HOME

Οι πιο stylish κουρτίνες της σεζόν βρίσκονται εδώ!


13 Νοεμβρίου 2015

Οι κουρτίνες φέτος παίζουν σπουδαίο ρόλο στη διακόσμηση του σπιτιού μας και έρχονται σιγά σιγά στο επίκεντρο. Πλέον δεν αποτελούν ένα συμπληρωματικό διακοσμητικό του χώρου μας αλλά αποκτούν χαρακτήρα και ένταση δίνοντας στιλ σε όλο τον χώρο.

Ποιες κουρτίνες αποτελούν τις πιο stylish επιλογές της σεζόν; Βρήκαμε μερικές από αυτές και σας τις παρουσιάζουμε.

Ριγέ στο μπάνιο Η κουρτίνα που φαίνεται να κυριαρχεί φέτος περισσότερο στη διακόσμηση του μπάνιου είναι η ριγέ. Αυτό το σχέδιο δίνει στιλ στον χώρο και ταιριάζει σε πολλούς τύπους διακόσμησης. Οι πιο φαρδιές ρίγες φέτος είναι πολύ της μόδας.

thehomeissue_kourtines03

Έντονο φλοράλ Αν είστε φαν του φλοράλ σχεδίου τότε θα πρέπει να επιλέξετε έντονο φλοράλ και όχι τα πιο παλ σχέδια που συνήθως ταιριάζουν καλύτερα σε πιο καλοκαιρινές διακοσμήσεις. Το έντονο φλοράλ θα δώσει χρώμα και ζωντάνια στον χώρο σας αλλά χρειάζεται να συνδυαστεί με μερικά ακόμα έντονα χρωματικά αντικείμενα μέσα στο δωμάτιο για να αναδειχθεί καλύτερα.

thehomeissue_kourtines05

Γκρι Το γκρι αποτελεί ένα από τα πιο hot χρώματα της σεζόν και άρα δε γίνεται να μη βρίσκεται στη λίστα με τις τοπ επιλογές. Βάλτε το γκρι στις κουρτίνες σας αν θέλετε πιο μίνιμαλ διακόσμηση. Προσέξτε να επιλέξετε καλής ποιότητας υλικά και κρεμάστε την κουρτίνα σας από ψηλά ώστε να δώσει στιλ και ύψος σε όλο τον χώρο.

thehomeissue_kourtines06

Διχρωμία Άλλο ένα τρεντ που είδαμε να κυριαρχεί φέτος στις κουρτίνες είναι η διχρωμία. Οι κουρτίνες αποτελούνται από δύο χρώματα σε παλ ή πιο έντονες αποχρώσεις και αυτό είναι ένα τρεντ που ταιριάζει καλύτερα σε υπνοδωμάτια.

thehomeissue_kourtines01

Υλικά Η επιλογή υλικών είναι σημαντική υπόθεση σε μια κουρτίνα. Επιλέξτε απλά υφάσματα καλής ποιότητας αν δεν έχετε πολλές γνώσεις διακόσμησης ή παίξτε με βαμβακερά και σατέν υλικά αν νιώθετε πως μπορείτε να τα στηρίξετε και να τα διακοσμήσετε αναλόγως.

thehomeissue_kourtines02

Λευκό Το λευκό είναι ένα χρώμα που αποτελεί σταθερή αξία στις κουρτίνες. Είναι διαχρονικό, δείχνει υπέροχο και ταιριάζει σε κάθε χώρο. Προσοχή μόνο στο να είναι πάντα καθαρό και περιποιημένο. Οποιαδήποτε ατέλεια φαίνεται έντονα πάνω στο λευκό χρώμα, γι'αυτό προσέξτε το ιδιαίτερα.

thehomeissue_kourtines04

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com– the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.