HOME SWEET HOME

Coffee Tables: Τρόποι για να εκμεταλλευτείτε τους αποθηκευτικούς τους χώρους


18 Μαΐου 2016

coffee-table-570.jpg

Aν το coffee table που έχετε στο σαλόνι σας έχει ελεύθερο χώρο από κάτω, τότε εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε μερικές ιδέες για να τον αξιοποιήσετε στο έπακρο - ομορφαίνοντας ταυτόχρονα τη διακόσμησή σας.

Μπορεί να είναι μικρός ο χώρος κάτω από το τραπέζι του καθιστικού αλλά μην τον υποτιμάτε. Είναι κάποια πραγματάκια τα οποία θα μπορούσαν να αποθηκευτούν εκεί για να σας γλιτώσουν από την ακαταστασία και να ομορφύνουν τον χώρο σας.

Cozy μαξιλάρια Μερικά μαξιλάρια κάτω από το coffee table θα ζεστάνουν ακόμα περισσότερο τον χώρο του σαλονιού σας. Αν μάλιστα έχετε καλέσει φίλους σας στο σπίτι και θέλετε να καθίσετε κάτω για να είστε πιο χαλαροί και άνετοι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μαξιλάρια για ακόμα μεγαλύτερη άνεση.

Ακόμη μία βιβλιοθήκη Ένας άλλος τρόπος για να αξιοποιήσετε τον χώρο κάτω από το coffee table είναι να βάλετε βιβλία. Ειδικά τώρα που ο καιρός είναι ακόμα κρύος και έχετε στρωμένα χαλιά σε όλο το σπίτι, είναι πολύ εύκολο να βάλετε μερικά βιβλία κάτω από το coffee table. Έτσι θα τα έχετε και πιο κοντά σας αν θέλετε να πάρετε κάποιο ενώ κάθεστε στον καναπέ για να διαβάσετε.

Βολικά πουφ Το να αποθηκεύσετε δύο-τρία πουφ (αναλόγως πόσα χωράνε) κάτω από το coffee table είναι μία πολύ καλή ιδέα ιδίως αν το σαλόνι σας είναι μικρό και χρειάζεστε μερικά ακόμα «καθίσματα» για να βγάζετε όταν έχετε κόσμο στο σπίτι σας.

[gallery-616103]

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com– the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.