HOME SWEET HOME

9 Δωμάτια σε μπλε και λευκές αποχρώσεις


19 Ιουνίου 2016

2570.jpg

Το λευκό και το μπλε συνδυάζονται υπέροχα μεταξύ τους. Πρόκειται για δύο χρώματα με άρωμα Ελλάδας και δύο αποχρώσεις που αν τις βάλετε στο σπίτι σας αυτό το καλοκαίρι δεν πρόκειται να το μετανιώσετε.

Σήμερα θα σας δείξουμε πώς να συνδυάσετε μοναδικά αυτές τις δύο αποχρώσεις μέσα στο υπνοδωμάτιο αλλά και σε άλλα δωμάτια του σπιτιού.

Κουζίνα Συνδυάστε το λευκό και το μπλε σε διάφορα σχέδια για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Μπορείτε να επιλέξετε λευκό χρώμα για τους τοίχους και να ενισχύσετε τη διακόσμηση με ιδιαίτερα πλακάκια σε λευκό-μπλε ή να επιλέξετε κάποιο σχέδιο που να περιλαμβάνει και τις δύο αυτές αποχρώσεις στον τοίχο σας. Στην εικόνα παρακάτω, οι δύο τοίχοι έχουν βαφτεί σε ριγέ σχέδιο μπλε-λευκού και οι υπόλοιποι τοίχοι σε λευκό. Οι δύο άκρως καλοκαιρινοί πίνακες ολοκληρώνουν το όμορφο σκηνικό ενώ τα μπλε-λευκά μαξιλαράκια στις καρέκλες δημιουργούν ένα πιο ομοιόμορφο χρωματικά αποτέλεσμα.

Σαλόνι Στο σαλόνι της ηθοποιού Ellen Pompeo το μπλε και το λευκό είναι τα δύο χρώματα που κυριαρχούν. Για τους τοίχους έχει επιλεχθεί ένα σπασμένο λευκό ενώ ο καναπές έχει διακοσμηθεί με μπλε μαξιλαράκια. Το μπλε χαλί στο πάτωμα προσθέτει χρώμα και στιλ σε όλο τον χώρο. Οι πράσινες πινελιές, που προσφέρονται στο σκηνικό από τα φυτά στις διάφορες γωνίες του σαλονιού, δίνουν ακόμα περισσότερη ένταση στη διακόσμηση του χώρου.

Συνδυάστε μπλε με λευκό και προσθέστε και άλλες αποχρώσεις στη διακόσμησή σας. Τα έντονα χρώματα θα ανεβάσουν τη διάθεσή σας στα ύψη και θα ανανεώσουν τον χώρο σας. Στο σαλόνι της παρακάτω εικόνας, οι τοίχοι είναι λευκοί, ο καναπές και η πόρτα σε μια υπέροχη μπλε απόχρωση (greek blue) και ο υπόλοιπος χώρος έχει ενισχυθεί διακοσμητικά με ιδιαίτερους πίνακες, πολύχρωμα μαξιλαράκια και βάζα με ολόφρεσκα λουλούδια.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com– the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. [gallery-634334]