HOME SWEET HOME

Δείτε τις πιο εκκεντρικές και ιδιαίτερες ταπετσαρίες


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

26 Αυγούστου 2016

Πρόκειται για μια πολύ όμορφη λύση για όσους από εσάς θέλετε να ανανεώσετε οικονομικά κάποιον χώρο του σπιτιού σας. Μιλάμε, φυσικά, για τις ταπετσαρίες οι οποίες δίνουν χρώμα και στιλ σε όποιο χώρο μπαίνουν. Ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο ιδιαίτερες ταπετσαρίες και σας τις παρουσιάζουμε.

Φύλλα κάκτου Αυτή η ταπετσαρία μοιάζει να είναι ζωγραφισμένη στο χέρι. Τα φύλλα κάκτου δίνουν στιλ στο χώρο αλλά δεν είμαστε σίγουροι αν οι κανόνες του φενγκ σούι θα «αποδέχονταν» μια τέτοια ταπετσαρία. Οι ειδικοί του φενγκ σούι υποστηρίζουν πως δεν πρέπει να βάζουμε κάκτους μέσα στο σπίτι μας μιας και θεωρείται ότι φέρνουν κακή τύχη.

wallpaper 10

Χάρτης Οι χάρτες πάνω σε ταπετσαρίες έχουν γίνει μόδα και τελευταία τις συναντάμε όλο και συχνότερα σε πολλά σπίτια. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη ταπετσαρία που θα δώσει στιλ και άποψη στο χώρο σας ενώ έχει και επιμορφωτικό χαρακτήρα. Πού ξέρετε... βλέποντας συνεχώς το χάρτι μπροστά σας, μπορεί να μάθετε και γεωγραφία.

wallpaper 9

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com– the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

[gallery-678826]