HOME SWEET HOME

Δείτε πως θα αλλάξετε το μικροσκοπικό σας διαμέρισμα με ένα μόνο υλικό


26 Νοεμβρίου 2016

allagi-mikroskopiki-diamerisma-h.png

Η κουρτίνα είναι ένα υλικό που μπορεί να σας βοηθήσει αρκετά και να κάνει το μικρό σας διαμέρισμα να δείχνει μεγάλο ενώ η σωστή χρήση της κουρτίνας θα κάνει τον χώρο να σας να δείχνει και τακτοποιημένος.

Ιδιωτικότητα του χώρου 

Τα μικρά διαμερίσματα συνήθως αποτελούνται από ενιαίους χώρους που δεν δίνουν τη δυνατότητα ιδιωτικών στιγμών για τους ιδιοκτήτες. Οι κουρτίνες και η σωστή τοποθέτησή τους μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε κάποιες πιο ιδιωτικές γωνιές μέσα στον χώρο για συγκεκριμένους σκοπούς.

Μια γωνιά ανάγνωσης, χαλάρωσης και περισυλλογής μπορεί να δημιουργήσουν οι κουρτίνες σ’ έναν μικρό χώρο. Με τα κατάλληλα αντικείμενα, όπως φωτιστικό, καναπές, πολυθρόνα αλλά και φυτά εσωτερικού χώρου θα δώσουν την αίσθηση ενός ξεχωριστού δωματίου στον χώρο.

Έξυπνη αποθήκευση 

Σ’ ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα οι έξυπνες λύσεις αποθήκευσης κάνουν τον χώρο να δείχνει μεγαλύτερος μεγιστοποιώντας έτσι τα τετραγωνικά μέτρα. Μπορείτε να αφιερώσετε ένα τοίχο με σκοπό να αποθηκεύσετε ρούχα αλλά και αντικείμενα πρώτης ανάγκης χωρίς όμως να είναι εμφανή στον χώρο.

Ράφια και κρεμάστρες θα δημιουργήσουν μια οπτική ακαταστασία αλλά και μια βαβούρα στο μάτι. Η λύση είναι να «κρύψετε» όλη αυτή την ακαταστασία με μια κουρτίνα ενώ θα σας κάνει να δημιουργήσετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης.

Αν σας άρεσε το άρθρο που διαβάσατε, δείτε περισσότερα στο www.spirossoulis.com -the home issue.

[gallery-715836]