HOME SWEET HOME

10 υπέροχες ιδέες για το κεφαλάρι του κρεβατιού σας


5 Ιουλίου 2017

kefalari19114.jpg

Κεφαλάρι μέχρι το ταβάνι Η κατασκευή ενός πολύ ψηλού κεφαλαριού είναι επιβλητική και κομψή λύση. Φτιάξτε ένα κεφαλάρι που θα φτάνει μέχρι το ταβάνι. Αν έχετε διάθεση για κάτι πολύ ιδιαίτερο, χρησιμοποιήστε γυψοσανίδα η οποία όχι μόνο θα φτάνει μέχρι το ταβάνι αλλά θα "γυρίζει" στο ταβάνι και θα εκτείνεται πάνω από το κρεβάτι. "Ντύστε" την κατασκευή με ταπετσαρία ή βάψτε τη με ένα χρώμα διαφορετικό από των υπόλοιπων τοίχων.

10 Ιδέες για το Κεφαλάρι που θα σας Καταπλήξουν!

Φτιάξτε πλαίσιο Ένα φαρδύ ξύλινο πλαίσιο, στο χρώμα του ξύλου του κρεβατιού και μέσα σε αυτό ένα κομμάτι ξύλο με αφρολέξ που θα καλυφθεί με υφασμάτινη ταπετσαρία, ίσως την ίδια με αυτή των καλυμμάτων του κρεβατιού, αποτελεί μια κομψή και ολοκληρωμένη λύση. Αν θέλετε να του δώσετε ένα πιο κλασικό ύφος μπορείτε να ζητήσετε από τον ταπετσέρη να σας περάσει και καμπαράδες (σιδερένια καρφιά) που θα στερεώνουν το ύφασμα στο πλαίσιο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα:

Τα αντικείμενα που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε κομοδίνο

[gallery-716562]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα