HOME SWEET HOME

Τι πρέπει να αποφεύγουμε όταν βάφουμε τους τοίχους μας;


21 Ιουλίου 2017

e8e098eadd3135cbe52a6d357b733d30.jpg

Το να θέλετε να βάλετε χρώμα στη ζωή σας και δε στη διακόσμησή σας μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Το να το κάνετε όμως λάθος μας στεναχωρεί.

Παρακάτω, θα δείτε πέντε παραδείγματα που πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγετε όταν αποφασίζετε να πρωτοτυπήσετε μέσω του χρώματος στη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Χρωματικά περιγράμματα Το να δημιουργείτε χρωματικά περιγράμματα στις επιφάνειες των τοίχων γύρω από κάτι συγκεκριμένο είναι μια ιδιαίτερα μοντέρνα προσέγγιση που όταν γίνεται σωστά δίνει εκπληκτικά αποτελέσματα. Πρέπει να αποφεύγεται όμως όταν τα σχέδια δεν έχουν κάτι να τονίσουν ή πουν.

Γεωμετρικά σχήματα Πολλές φορές σας έχουμε προτείνει να δημιουργείτε χρωματικά γεωμετρικά σχήματα στους τοίχους του σπιτιού σας ως επιλογή επίτοιχης διακόσμησης. Άλλωστε είναι μια εκπληκτική μορφή διακόσμησης χωρίς επί της ουσίας να υπάρχουν υλικά διακοσμητικά στοιχεία. Το να γίνεται όμως χωρίς κατεύθυνση ή προσδιορισμό δεν ωφελεί. Τα γεωμετρικά σχήματα έχουν συγκεκριμένους σχηματισμούς και αυτοί πρέπει να ακολουθούνται πιστά.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Gallery: Διακoσμητικές ιδέες με ταπετσαρίες που θα σας ενθουσιάσουν

[gallery-716609]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα