HOME SWEET HOME

Πόσο θα κόστιζαν σήμερα τα πιο διάσημα κινηματογραφικά σπίτια;


MMEINTANI

23 Ιουλίου 2017

carrie-and-big-carrie-bradshaw-12926876-2218-1500.jpg

Επειδή όμως η περιέργεια πάντα υπάρχει, οι πληροφορίες σχετικά με το πόσο θα κόστιζαν σήμερα όλα αυτά τα σπίτια, δωμάτια, σουίτες κτλ δεν μας περνούν απαρατήρητες. Η αρχή γίνεται προφανώς με το διαμέρισμα που αγόρασαν ο Mr Big με την Carrie στην πρώτη ταινία του Sex & the City - ναι ναι, εκελινο με τη walk-in closet που όλες ζηλέψαμε και ζηλεύουμε ακόμα. Και στο οποίο θα μπορούσαμε να μείνουμε και εμείς αν είχαμε $190,000 - μάλλον θα φταίει που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Metropolitan Museum of Art

Sleepless In Seattle

Το boathouse που διέμενε ο Sam και βρισκόταν κοντά στο Pike Place Market του Seattle, αν ήθελε να το νοικιάσει κάποιο σήμερα θα έπρεπε να διαθέσει $9,500 δολάρια τον μήνα. Η συγκεκριμένη κατασκευή μάλιστα πουλήθηκε το 2014, έναντι 2 εκ. δολαρίων. Πληροφοριακά, οι πρώτοι του ένοικοι το είχαν αγοράσει για $550,000 δολάρια και έμειναν εκεί 21 χρόνια.

The Notebook

Το σπίτι που είδαμε να ανακαινίζει ο Noah - κατά κόσμον Ryan Gosling, είχε χτιστεί το 1772 και βρισκόταν στη Βόρεια Καρολίνα. Εντυπωσιακό, με τέσσερα υπνοδωμάτια και αρκετά τζάκια στον εσωτερικό χώρο, σήμερα θα κόστιζε $12,000 τον μήνα.

Pretty Woman

Η εκπληκτική σουίτα όπου βλέπουμε να εκτυλίσσεται ο έρωτας του Richard Gere (Edward) για την Julia Roberts (Vivian) βρίσκεται στο Regent Beverly Wilshire Hotel στο Beverly Hills και κοστίζει $38,500 δολάρια την εβδομάδα. Αρκετά ευρύχωρη (4.000 τ.μ.) και ιδιαίτερα εντυπωσιακή, διαθέτει αντρικές και γυναικείες walk-in γκαρνταρόμπες, ένα μπάνιο φτιαγμένο από μάρμαρο, καθιστικό, βιβλιοθήκη αλλά και μια τραπεζαρία για 8 άτομα.

When Harry Met Sally

Η συγκεκριμένη ταινία χρονολογείται στο 1989, με τα ενοίκια της Νεάς Υόρκης στα 80s να υπολογίζονται τότε γύρω στα $1,700 δολάρια τον μήνα, μία τυπική και αρκετά υψηλή τιμή για ένα σχετικά μικρό διαμέρισμα. Σήμερα, ο συγκεκριμένος χώρος στο Greenwich Village κοστολογείται στα $3,800 τον μήνα

Maid In Manhattan

Το διαμέρισμα που έμενε η καμαριέρα Jennifer Lopez στο Bronx της κόστιζε περίπου $1,300 τον μήνα. Από την άλλη, η σουίτα του Christopher (Ralph Fiennes), για την οποία χρησιμοποιήθηκαν τα ξενοδοχεία Roosevelt και Waldorf-Astoria, στη Νέα Υόρκη, κόστιζε λίγο πολύ $12,000 δολάρια τον μήνα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα