HOME SWEET HOME

Φενγκ Σούι: Αλλαγές στην κρεβατοκάμαρα για καλύτερη ερωτική ζωή


2 Αυγούστου 2017

mikuta-public-hotels-opening-16.jpg

Δείτε, λοιπόν, τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε για να δείτε την σχέση με τον σύντροφό σας… αλλιώς.

Eπενδύστε στο σωστό κεφαλάρι Τα κεφαλάρια λένε πως μας κάνουν να νιώθουμε ασφαλείς και άνετοι κατά τη διάρκεια της νύχτας. Έτσι, ένα σωστό κεφαλάρι που θα σας αρέσει θα δημιουργεί έναν ασφαλή χώρο όπου θα μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας.

Τοποθετήστε κάτι που σας εμπνέει απέναντι από το κρεβάτι σας Είναι πολύ σημαντικό το τι βλέπετε από το κρεβάτι σας όταν είστε ξαπλωμένοι σε αυτό. Σύμφωνα με το φενγκ σούι ο χώρος που βρίσκεται απέναντι από το κρεβάτι σας είναι ένας πολύ «δυνατός» χώρος μιας και είναι το πρώτο πράγμα που βλέπετε με το που ξυπνάτε κάθε πρωί. Επομένως, τοποθετήστε σε αυτόν κάτι που σας εμπνέει.

Ξεφορτωθείτε δώρα που δεν σας λένε τίποτα πια Μπορεί να αισθάνεστε πως δεν είναι σωστό να πετάξετε τα δώρα που σας έχουν κάνει όσο κι αν δεν σας αρέσουν αλλά πρέπει να το κάνετε. Κανείς δεν μπορεί να σας πει πώς θα ζείτε και τι θα βάλετε στην κρεβατοκάμαρά σας. Επομένως, πετάξτε από αυτό ό,τι δεν σας αρέσει.

Έχετε πάντα δύο κομοδίνα Φροντίστε να υπάρχουν δύο κομοδίνα και δύο διάδρομοι που οδηγούν στο κρεβάτι δεξιά και αριστερά αυτού. Αυτό δημιουργεί μια ωραία ροή στην κρεβατοκάμαρά σας και αποδεικνύει πως σε αυτόν τον χώρο υπάρχουν δύο άτομα. Αν είστε μόνοι σας τα δύο κομοδίνα δίνουν ένα πολύ ωραίο σήμα στο σύμπαν ότι είστε έτοιμοι για σχέση. Αν είστε σε σχέση βοηθάει στο να αισθάνονται και οι δύο σύντροφοι ίσιοι.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα:
Πώς θα διακοσμήσετε το βασικό στοιχείο του καθιστικού σας

[gallery-716821]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα