HOME SWEET HOME

Η νέα μόδα στο βάψιμο των τοίχων


17 Αυγούστου 2017

thehomeissue-color-1024x585.jpg

Μια από τις πιο δυνατές τάσεις αυτή τη στιγμή είναι το βάψιμο σε δύο αποχρώσεις. Δείτε την ακριβή διαδικασία για να βάψετε μόνοι σας τους τοίχους σας αλλά και ιδέες που μπορείτε να υιοθετήσετε.

Η μέθοδος Για να βάψετε τους τοίχους σας σε δύο χρώματα θα χρειαστείτε ειδικές αυτοκόλλητες ταινίες (θα τις βρείτε σε χρωματοπωλεία) οι οποίες θα χωρίσουν τον τοίχο σας στα σημεία που θέλετε χωρίς λάθη. Κολλήστε την ταινία οριζόντια, κατακόρυφα ή και διαγώνια στο σημείο που θέλετε να διαχωρίσετε τα δύο χρώματα. Βάψτε πρώτα το τμήμα του τοίχου με την πιο ανοιχτόχρωμη μπογιά και όταν στεγνώσει ξεκολλήστε την ταινία. Κολλήστε νέα ταινία εκεί ακριβώς που τελειώνει η ανοιχτόχρωμη μπογιά και βάψτε τον υπόλοιπο τοίχο με την άλλη απόχρωση. Για να προστατέψετε το πάτωμα και τα έπιπλά σας όση ώρα βάφετε, μπορείτε να τα καλύψετε με μεμβράνες πολυαιθυλενίου που σταθεροποιούνται με αυτοκόλλητη ταινία και μπορείτε επίσης να βρείτε σε χρωματοπωλεία.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα