HOME SWEET HOME

Δύο λόγοι για να ποντάρετε και φέτος σε αυτό το έπιπλο


MMEINTANI

26 Αυγούστου 2017

velvet-12.jpg

Στην προκειμένη θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα για ένα έπιπλο βασικής χρήσης, το οποίο αποτελεί και centerpiece του καθιστικού μας (και όχι μόνο) και δεν είναι άλλο από τον καναπέ. Πιο συγκεκριμένα, ένα στιλ στο οποίο νομίζω πως αξίζει να επενδύσουμε, ειδικά όταν έχουμε μπροστά μας φθινόπωρο/χειμώνα (όχι ότι τις υπόλοιπες εποχές δεν δείχνει όμορφος) είναι ένας βελούδινος καναπές.

Τα τελευταία χρόνια αυτό το στιλ αποτελεί αγαπημένο των πιο κομψών γυναικών, αφού πρωταγωνιστεί σε social media όπως το Pinterest και το Instagram. Και υπάρχουν αρκετοί λόγοι που μπορείτε και εσείς να το εντάξετε στο σπίτι σας, σε περίπτωση που βρίσκεστε σε αναζήτηση καινούριου καναπέ.

[gallery-717343]

Ενδεικτικά, είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να δώσετε αίσθηση πολυτέλειας σε έναν χώρο, είτε το σπίτι σας διαθέτει μίνιμαλ στιλ (οπότε και γίνεται το επίκεντρο) είτε η διακόσμησή σας είναι λίγο πιο mixed. Από την Μπορείτε να προσθέσετε όση ένταση εσείς θέλετε, επιλέγοντας από έναν μεγάλο γωνιακό βελούδινο καναπέ μέχρι μία πιο μικρή πολυθρόνα ή ένα ανάκλιντρο από βελούδο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα