HOME SWEET HOME

Το γραφείο της Karlie Kloss μοιάζει με το σπίτι των ονείρων μας


MMEINTANI

27 Αυγούστου 2017

karlie-kloss-office-1.jpg

Το νεαρό μοντέλο φαίνεται πως αγαπάει τις προκλήσεις και εδώ και λίγο καιρό έχει ιδρύσει τη δική της εταιρία, έναν φιλανθρωπικό οργανισμό, που βασική ενασχόλησή της αποτελεί η διοργάνωση εκδηκώσεων και σεμιναρίων σχετικά με τον τομέα του coding ενώ παράλληλα προσφέρει και υποτροφίες σε νεαρά κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με αυτό το κομμάτι.

Πριν λίγες μέρες λοιπόν, η εταιρία Kode With Klossy απέκτησε νέα γραφεία, τα οποία μάλλον μοιάζουν περισσότερο με ένα υπέροχο και πολύ μίνιμαλ σπίτι παρά με χώρο εργασίας. "Ο στόχος μου όταν σχεδίαζα αυτό το γραφείο ήταν ένας καθαρός, μοντέρνος χώρος με τη δική του προσωπικότητα. Εφόσον εδώ θα έρχονται οι συνεργάτες μου, η ομάδα μου, οι φίλοι και η οικογένειά μου, ήταν σημαντικό ο χώρος να μοιάζει άνετος και κομψός".

Με το λευκό χρώμα αλλά και το ξύλο να κυριαρούν στον χώρο, η ζεν αισθητική θα λέγαμε ότι είναι κάτι παραπάνω από έντονη ενώ λεπτομέρειες όπως εντυπωσιακά χαλιά αλλά και statement φωτιστικά και έργα τέχνης βάζουν μοναδικές πινελιές στον χώρο.

Βασική προτεραιότητα της Karlie ήταν και ο χώρος της κουζίνας - όλοι ξέρουν πόσο της αρέσει να ασχολείται με αυτό το κομμάτι. "Είναι σημαντικό για εμένα να έχω μια πολύ λειτουργική κουζίνα τόσο στο σπίτι όσο και στο γραφείο μου. Ακόμη, για να κάνει τον όλο χώρο πιο ζεστό, φρόντισε να συμεπριλάβει αντίκες και προσωπικά αντικείμενα από το σπίτι της.

[gallery-717352]

"Πάντα έχω εδώ ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια ή ένα νεσεσέρ με καλλυντικά και ένα άρωμα, ώστε να μπορώ να πάω στο γραφείο πριν ή μετά την προπόνηση. Υπάρχουν φωτογραφίες των φίλων και της οικογένειάς μου επάνω στο γραφείο μου και κρατάω πολλά γράμματα που μου στέλνει ο κόσμος, για να μου δίνουν έμπνευση".

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα