8 αλλαγές που θα μεταμορφώσουν το σαλόνι σας χωρίς να ξοδευτείτε

Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017
saloni-cover.jpg

Δείτε, επομένως, τι μπορείτε να κάνετε για να αλλάξετε το σαλόνι σας με τους πιο οικονομικούς τρόπους

Κάντε το σαλόνι σας έναν πιο προσωπικό χώρο Ψάξτε και βρείτε τις αγαπημένες σας προσωπικές, οικογενειακές φωτογραφίες. Βάλτε τις σε όμορφα κάδρα και κρεμάστε τις σε έναν από τους τοίχους του σαλονιού. Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να τις κάνετε όλες ασπρόμαυρες ιδίως αν θέλετε να δημιουργήστε μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα στον χώρο. 

Μελετήστε την διάταξη που έχουν τα έπιπλά σας Κοιτάξτε καλά τον χώρο σας και βρείτε ποια έπιπλα δεν είναι σωστά τοποθετημένα με αποτέλεσμα να πιάνουν πολύ χώρο χωρίς λόγο. Δοκιμάστε να τα διατάξετε διαφορετικά στον χώρο και  πού ξέρετε… μπορεί να ανακαλύψετε έναν ολοκαίνουργιο κόσμο. Μπορεί να δείτε το σαλόνι σας να μεταμορφώνεται στην κυριολεξία. 

Αλλάξτε τον φωτισμό Ο φωτισμός παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο πώς δείχνει ένας χώρος. Μια πολύ ωραία ιδέα αν δεν θέλετε να αλλάξετε τα έπιπλά σας ή να ξοδευτείτε υπερβολικά είναι να αλλάξετε απλά τον φωτισμό στο σαλόνι σας. Επιλέξτε ένα μοντέρνο και στιλάτο φωτιστικό για να κρεμάσετε από το ταβάνι και προσθέστε και μερικές ακόμα πηγές φωτός στον χώρο. Ένα επιδαπέδιο φωτιστικό σε μια γωνιά του σαλονιού και μερικά στιλάτα επιτραπέζια φωτιστικά θα ενισχύσουν διακοσμητικά το σαλόνι σας. 

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα