HOME SWEET HOME

Εύκολες ιδέες για να στολίσετε τον τοίχο σας με φωτογραφίες


7 Σεπτεμβρίου 2017

galelry-on-wall.jpg

Τα παρακάτω DIY projects σε συνδυασμό με την δημιουργικότητά σας, μπορούν να δώσουν ιδιαίτερη προσωπικότητα στους τοίχους σας, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά και μόνο τις δικές σας φωτογραφίες. Ας δούμε πως.

#1 Φτιάξτε μια καρδιά Είναι ένα απλό και πολύ πρωτότυπο DIY που μπορείτε να το φτιάξετε μέσα σε λίγα λεπτά και είναι σίγουρο ότι θα αλλάξει την όψη του τοίχου σας. Θα χρειαστείτε αρκετές φωτογραφίες και ταινία διπλής όψης. Αφού τις εκτυπώσετε τοποθετήστε τις στον τοίχο σε σχήμα καρδιάς, όπως στη φωτογραφία. Θα σας διευκολύνει αν πρώτα φτιάξετε την καρδιά στο πάτωμα και μετά μεταφέρετε από εκεί τις φωτογραφίες στον τοίχο.

#2 Κρεμαστές στον τοίχο Μπορεί η ιδέα να σας φαίνεται απλή, αλλά το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει. Τα μόνα πράγματα που χρειάζεστε ένα μακρύ ξύλο, ένα περφορατέρ, φωτογραφίες και σχοινί. Κόψτε το σχοινί σε μακριά κομμάτια, ανάλογα με το πόσες φωτογραφίες θέλετε να κρεμάσετε και κάντε τρύπες με το περφορατέρ στο κέντρο, στο πάνω και στο κάτω μέρος της φωτογραφίας για να περάσετε το σχοινί κάνοντας μικρούς κόμπους. Μπορείτε επίσης να κολλήσετε το σχοινί με κόλλα ή ακόμα και να επιλέξετε ένα κλαδί δέντρου (αντί για ξύλο) αν θέλετε μια πιο φυσική νότα!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Δείτε περισσότερες ιδέες στη gallery που ακολουθεί

[gallery-717423]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα