HOME SWEET HOME

Μικρός χώρος; 7 έξυπνοι τρόποι για να τον «μεγαλώσετε»


20 Σεπτεμβρίου 2017

small-space.jpg

Το «πρόβλημα» αυτό πάντως, όπως έχουμε ήδη αναφέρει σε πολλά άρθρα μας, δεν είναι άλυτο: υπάρχουν πολλά τρικ για να κάνετε έναν μικρό χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος. Αρκεί να γνωρίζετε ποια είναι και πώς να τα εφαρμόσετε. Διαβάστε, λοιπόν, παρακάτω για να μάθετε όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να «μεγαλώσετε» έναν μικρό χώρο.

Δημιουργήστε ζώνες

Δουλεύετε, κοιμάστε, χαλαρώνετε, τρώτε; Συγκεντρώστε όλες τις δραστηριότητες που κάνετε. Στην συνέχεια δημιουργήστε «δωμάτια» για κάθε δραστηριότητα με μια κουρτίνα, μια πολυθρόνα, ένα τραπέζι έξυπνα τοποθετημένο ή έναν πίνακα ζωγραφικής. Τα νοητά αυτά δωμάτια θα κάνουν τον χώρο σας να φαίνεται μεγαλύτερος.

Ξεγελάστε το βλέμμα

Δημιουργήστε την ψευδαίσθηση της «επέκτασης». Βάλτε κουρτίνες που εκτείνονται από το πάτωμα ως το ταβάνι, έπιπλα με γυαλί ώστε να περνάει από μέσα το βλέμμα ή καθρέπτες που είναι τοποθετημένοι σε στρατηγικά σημεία. Τα παραπάνω θα σας δώσουν την αίσθηση ότι ο χώρος δεν έχει εμπόδια και κατ’ επέκταση θα φαίνεται μεγαλύτερος.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε ακόμα: Οι ιδανικές αποχρώσεις για να διακοσμήσετε το μικρό υπνοδωμάτιο

[gallery-716623]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα