HOME SWEET HOME

4 διακοσμητικές ιδέες για να έχετε πάντα το πιο όμορφο κομοδίνο


6 Οκτωβρίου 2017

4f380bb59eec04f9d807f0c56c7ec542-console-table-decor-bedside-tables-1.jpg

Ας πάρουμε, λοιπόν, τα πράγματα από την αρχή. Το κομοδίνο που βρίσκεται μέσα στο υπνοδωμάτιο, δίπλα από το κρεβάτι, είναι ένα έπιπλο που θα πρέπει να το αντιλαμβάνεστε ως ένα ανεξάρτητο μεν κομμάτι του χώρου της διακόσμησης δε.

Το κομοδίνο δεν είναι απλώς για να αποθηκεύετε στα ράφια ή τα συρτάρια του πράγματα και να ακουμπάτε στην επάνω επιφάνειά του τα τελείως απαραίτητα προ του ύπνου. Το κομοδίνο είναι ένα εκλεκτό κομμάτι της διακόσμησης του υπνοδωματίου και πρέπει να έχει όχι μόνο την προσοχή που του αρμόζει αλλά και το δικό του χαρακτήρα μέσα στο χώρο, όποιο κι αν είναι το στιλ διακόσμησης που έχετε υιοθετήσει στο χώρο σας.

Δείτε τα κομοδίνα που ακολουθούν ως εξαίρετα παραδείγματα προς μίμηση.

#1 Καθαρές επιφάνειες απαλλαγμένες από περιττά και ανούσια διακοσμητικά φιλοξενεί στην επιφάνειά του μόνο όσα χρειάζεται. Τα αρώματα αποτελούν στοιχεία διακόσμησης και το χρυσό είναι το στοιχείο που επιλέχθηκε να αποτελεί η εκκεντρική πινελιά του.

#2 Έπιπλο κλασικό με χρυσές λαβές που έχουν συνδυαστεί με την εξίσου χρυσή βάση του επιτραπέζιου φωτιστικού με το λευκό καπέλο. Δύο στοιχεία που αξίζει να αναφερθούν είναι το μπλε πορσελάνινο βάζο με τις μωβ πασχαλιές που σπάει με τρόπο μοναδικό την ουδετερότητα και το κάδρο που βρίσκεται στο «παρασκήνιο» με τη μαύρη κορνίζα. Είναι αυτό ουσιαστικά που χαρίζει στα αντικείμενα που βρίσκονται στο προσκήνιο τη θέση τους σαν ηθοποιοί στη σκηνή.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε ακόμα:
Τα αντικείμενα που καλό είναι να υπάρχουν σε κάθε κομοδίνο

[gallery-716562]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα