HOME SWEET HOME

Φτιάξτε ατμόσφαιρα παίζοντας με τον φωτισμό


MMEINTANI

24 Οκτωβρίου 2017

mikuta-marc-o-polo-christmas-15.jpg

Και όταν μιλάμε για την κατάλληλη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι, η πιο σημαντική λεπτομέρεια είναι βεβαίως ο φωτισμός και το πώς επιλέγουμε να τον αξιοποιήσουμε.

Ανάλογα με τη διάθεση, την περίσταση και το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε στο σπίτι μας - από ένα πρωινό που θα εργαστούμε από το σπίτι μέχρι μια βραδιά με φίλους ή με το ταίρι μας, υπάρχουν τα κατάλληλα φωτιστικά (οροφής, δαπέδου, επιτραπέζια) αλλά και οι λάμπες και τα εξαρτήματα φωτισμού που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε και το ανάλογο σκηνικό στο σαλόνι μας, με οικονομικές κατασκευές και LED λαμπτήρες που θα μας βοηθήσουν να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για πρωινά με productive χαρακτήρα

Φωτιστικά γραφείου με στήριγμα που μας επιτρέπει να αυξομειώνουμε το ύψος τους αλλά και με απαλό φωτισμό που δεν επισκιάζουν το φως της ημέρας, είναι ίσως η ιδανική παρέα για τα πρωινά που πρέπει να βγάλουμε δουλειά από το σπίτι παρέα με τον υπολογιστή μας και μία κούπα καφέ.

Για απογεύματα στο σπίτι με φίλους

Με τον κατάλληλο φωτισμό που θα δημιουργήσει την απαραίτητη ατμόσφαιρα, μπορούμε εύκολα να εντυπωσιάσουμε τους καλεσμένους μας και να κάνουμε όλους τους φίλους μας να θέλουν να επιστρέφουν ξανά και ξανά στο up to date σπίτι μας, για βραδιές με ταινίες, φαγητό και καλοπέραση.

Βραδιές μαγειρικής με την οικογένεια

Ακολουθώντας τις πιο μοντέρνες τάσεις στον φωτισμό, επιλέγοντας για παράδειγμα φωτιστικά οροφής με industrial στιλ που είναι πολύ της μόδας όσον αφορά τη διακόσμηση, η κουζίνα μας μπορεί να μοιάζει εύκολα με εκείνες που θαυμάζουμε στα περιοδικά διακόσμησης, με εύκολο και οικονομικό τρόπο.

Για βραδιές γεμάτες συναίσθημα

Εδώ τα πράγματα γίνονται πιο ατμοσφαιρικά και οι επιλογές μας κινούνται σε ανάλογο μοτίβο. Φωτιστικά οροφής με ρομαντικό σχεδιασμό, σε έντονες ή πιο απαλές αποχρώσεις, δημιουργούν την πιο cozy ατμόσφαιρα στο σπίτι, διαμορφώνοντας κατάλληλα και το mood μας.

Όποια από τις παραπάνω περιστάσεις κι αν επιλέξετε (γιατί όχι και όλες, βασικά), το σίγουρο είναι πως οι αμέτρητες επιλογές σε φωτιστικά που μπορείτε να βρείτε στα Praktiker θα προσδώσουν και το ανάλογο ύφος στον χώρο σας, μετατρέποντάς το σπίτι σας σε ένα place to be το οποίο καλύπτει πολλές και διαφορετικές ώρες και στιγμές.