HOME SWEET HOME

10 σημεία που δεν σκεφτήκατε ποτέ να βάψετε αλλά θα έπρεπε


1 Νοεμβρίου 2017

thehomeissue-spotcolor01-1024x585.jpg

Μιλούμε συχνά για χρώμα και πραγματικά δεν είναι τυχαίο. Το χρώμα είναι πηγή έμπνευσης και δημιουργίας. Εκατομμύρια οι επιλογές των χρωμάτων και οι συνδυασμοί τους αμέτρητοι. Από μια τόση δα λεπτομέρεια όλα μπορούν να αλλάξουν.

Όταν παίρνουμε όμως τα πινέλα για να βάψουμε συνήθως επικεντρωνόμαστε στα συνηθισμένα. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια σημεία που αν τα βάψουμε το αποτέλεσμα είναι άκρως ανατρεπτικό και ευχάριστο.

Χρώμα στο εσωτερικό των ντουλαπιών της κουζίνας Μια έντονη απόχρωση στο εσωτερικό των ντουλαπιών της κουζίνας θα ξαφνιάζει ευχάριστα τον καθένα.

Χρώμα εναλλακτικό στον τοίχο Πέρα από κάθε συνηθισμένη προσέγγιση μια χρωματογραφία στον τοίχο θα είναι σίγουρα πρωτότυπη και διερευνητική.

Χρώμα στο τζάκι Έξω από κάθε συνηθισμένη λογική προσέγγιση της διακόσμησης του τζάκι σε ένα χώρο με ουδέτερη μονοχρωμία ένα τζάκι σε έντονη απόχρωση θα δημιουργεί ανατρεπτικές εικόνες.

Χρώμα στα συρτάρια Τις περισσότερες φορές τα συρτάρια των κομοδίνων έχουν το ίδιο χρώμα με το εξωτερικό αυτών ή αν είναι παλαιότερης εποχής είναι απλώς ακατέργαστο ξύλο. Ένα βαμμένο όμως συρτάρι θα φέρει μια ιδέα στο έπιπλο απόλυτα ανανεωτική.

Χρώμα στο ταβάνι Ανατρέψτε τα δεδομένα και σπάστε το κατεστημένο του λευκού στο ταβάνι τραβώντας και λίγο παραπάνω προς τους τοίχους. Υπάρχουν εκατομμύρια χρώματα που το καθένα μπορεί να δώσει άλλη οπτική στο χώρο σας. Πάρτε μερικές ιδέες από εδώ!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Gallery: 6 τρόποι για να φέρουμε το Hygge στη διακόσμησή μας

[gallery-717390]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα