HOME SWEET HOME

Καθαρίζουμε όλη την κουζίνα μέσα σε 20 λεπτά


2 Νοεμβρίου 2017

cover.jpg

Τι θα χρειαστείτε Για να καθαρίσετε την κουζίνα σας αποτελεσματικά και γρήγορα θα χρειαστείτε: 1 φλ. μαγειρική σόδα, βαμβακερό πανί, σφουγγάρι, 5 φέτες λεμονιού, μπολ που μπαίνει στον φούρνο μικροκυμάτων, 1 παλιά κάλτσα, 1 φλ. ξίδι, 1 λαστιχάκι και 1 σκούπα.

1-5 λεπτά: Καθαρίστε τον νεροχύτη Βρέξτε όλο τον νεροχύτη με χλιαρό νερό και ρίξτε μαγειρική σόδα σε όλη την επιφάνεια. Τρίψτε με ένα βαμβακερό πανάκι ή σφουγγάρι μέχρι να δημιουργηθεί μια πάστα. Στη συνέχεια ξεπλύντε με νερό.

5-7 λεπτά: Βάλτε τάξη στην κουζίνα Αν στην κουζίνα σας επικρατεί το χάος τότε ίσως να μην σας φτάσουν 2-3 λεπτά για να την οργανώσετε, αλλά μέσα σε αυτό τον χρόνο μπορείτε να κάνετε αρκετά πράγματα. Πετάξτε κουπόνια, φυλλάδια και αποδείξεις που έχουν συσσωρευτεί στους πάγκους, μαζέψτε τσάντες και σακούλες ώστε να μην είναι σε κοινή θέα και βάλτε όλα τα τρόφιμα στα ντουλάπια και στο ψυγείο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε ακόμα:
Πώς να διακοσμήσετε τον νεροχύτη σας αν δεν έχει παράθυρο

[gallery-716958]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα