HOME SWEET HOME

Τι μπορείτε να κάνετε αν δεν έχετε μεγάλες ντουλάπες


7 Νοεμβρίου 2017

ntoulapa-cover.jpg

Υπάρχουν 2 λύσεις ή να πετάξετε όλα σας τα ρούχα και να φοράτε την ίδια «στολή» για τα επόμενα χρόνια ή να βρείτε τρόπους έτσι ώστε να μπορείτε να αποθηκεύετε όλα σας τα ρούχα παρά τη σημαντική αυτή έλλειψη! Εμείς σας παρουσιάζουμε μερικές ιδέες έτσι ώστε να αποθηκεύετε τα ρούχα σας με τάξη σ’ ένα διαμέρισμα χωρίς ντουλάπες.

Η φωτογραφία είναι μια ζωντανή απόδειξη πως δεν χρειάζεστε ντουλάπες για να αποθηκεύσετε τα ρούχα σας και τα προσωπικά σας αντικείμενα. Χρησιμοποιείστε έναν τοίχο του υπνοδωματίου σας και βάλτε σε αυτόν ράγες, ράφια και μικροέπιπλα τα οποία θα μπορέσουν να βάλουν σε τάξη τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ σας. Τα προσωπικά σας είδη θα είναι εμφανή ενώ θα μπορείτε ανά πάσα ώρα και στιγμή να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Άλλωστε σκεφτείτε και την ιδανική περίπτωση του να συνδυάζετε τα συνολάκια σας κοιτώντας τα από το κρεβάτι!

Μια άλλη λύση για να έχετε και αποθηκευτικό χώρο για τα ρούχα που δεν χρησιμοποιείτε είναι να τοποθετήσετε ράφια με καλάθια στο πάνω μέρος του τοίχου και να αποθηκεύσετε τα καλοκαιρινά σας την χειμερινή περίοδο μέσα σε αυτά. Κάτω από τα ράφια τοποθετήστε κρεμάστρες όπως ακριβώς στη φωτογραφία για να έχετε τα ρούχα σας πάντα «εύκαιρα».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Δείτε ακόμα: Πώς θα οργανώσουμε τα παπούτσια μας το φθινόπωρο

[gallery-716704]

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για όλους τους χώρους του σπιτιού σας και τη ζωή σας μέσα σε αυτό!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα